Brøndby IF opruster på den kommercielle front for kvindeholdet

05.07.2024 08:00

Som en del af Brøndby IF’s strategiske indsats for at styrke den kommercielle udvikling af Brøndby IF Women oprettes en ny stilling som Brand & Partnership Manager dedikeret til kvindeholdet.

I den nyoprettede stilling tiltræder Caroline Maria Lundblad, fortæller Ole Palmå, administrerende direktør i Brøndby IF:

- Vi er begejstrede for at kunne byde Caroline Maria Lundblad velkommen til Brøndby IF. Caroline bringer en bred erfaring inden for content management og strategisk branding, som vil være afgørende for at løfte og eksekvere på de kommercielle muligheder, som vi står overfor med vores kvindehold. Vi ser derfor frem til at drage nytte af hendes kreative tilgang og strategiske indsigt, fortæller Ole Palmå.

Caroline Maria Lundblad har en Cand.IT i Digital Design fra Århus Universitet og omfattende erfaring inden for content management, projektstyring og SoMe-strategi gennem tidligere roller hos blandt andet Noise PR og Public Image PR.

Skal udvikle og styrke brandet
I sin nye rolle hos Brøndby IF Women vil Caroline Maria Lundblad fokusere på at udvikle og optimere brandets indhold og styrke samarbejdet med eksisterende og nye strategiske kommercielle partnere.

Hendes erfaring med at arbejde med influencere og skabe engagerende kampagner vil være central i hendes arbejde med at øge kvindeholdets synlighed og kommercielle værdi.

Caroline Maria Lundblad fortæller om muligheden for at bidrage til kvindeholdets:

- Jeg glæder mig virkelig meget til denne nye udfordring hos Brøndby IF Women. Kvindefodbold er i en spændende udvikling, og jeg tror på, at vi kun lige er begyndt at ane toppen af de mange muligheder, der kommer til at være i dette marked. At kunne anvende mine kompetencer indenfor content management og strategisk branding i denne kontekst er en fantastisk mulighed. Jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med holdet og vores partnere for at udvikle innovative og effektive kampagner, der kan fremme Brøndby IF Women både nationalt og internationalt.

Caroline Maria Lundblad starter som Brand & Partnership Manager for Brøndby Women 1. september.