Brøndby IF og Vallensbæk IF forlænger samarbejdet

02.07.2024 12:00

Brøndby IF og Vallensbæk IF har på baggrund at et længerevarende godt, gensidigt samarbejdet valgt at forlænge klubbernes aftale.

I den nye aftale har parterne skrevet under på at styrke samarbejdet med endnu flere ressourcer, for sammen at kunne bidrage til at løfte børnefodbolden til et endnu højere niveau.

Sportslig Ansvarlig for Samarbejdsklubberne Brøndby Masterclass Samarbejdet, Christian Sørensen, fortæller om den nye aftale:

- Det er stort for os, at Vallensbæk IF forsat ser os som den helt rigtige samarbejdspartner. Vi sætter stor pris på vores samarbejde med Vallensbæk IF og ser en helt klar synergi mellem vores to klubber, som gør, at jeg glæder mig rigtig meget over vores nye aftale.

Med den nye aftale kommer Brøndby Masterclass Samarbejdet til fortsat at bidrage til udviklingen af klubben, trænerne og spillerne i Vallensbæk IF, hvor der bliver lagt endnu flere kræfter i samarbejdet.

Netop muligheden for, at begge køn for endnu mere glæde af samarbejdet i Vallensbæk IF, og det er noget, der glæder Michael Mortensen, som er Sportslig Ansvarlig i Vallensbæk IF: 

- Vi ser frem til at kunne give endnu flere af vores trænere og spillere muligheden for at drage nytte af de mange tilbud, vi får som samarbejdsklub i Brøndby Masterclass Samarbejdet. Det har været vigtigt for os, at vi med den nye aftale har kunne løfte hele klubben ved at kunne tilbyde vores trænere og spillere lige vilkår for begge køn. I fællesskab mellem Vallensbæk IF og Brøndby IF tilbydes der nu ekstra træning for både drenge- og pigehold i klubben. Det har man fra Brøndby Masterclass Samarbejdet side haft et stort ønske om at imødekomme, og det gør os rigtig glade.

Der, hvor der især bliver sat ekstra ressourcer ind, er på udviklingen af børnefodboldmiljøet. Her spiller klubudvikleren en stor rolle i et tæt samarbejde med Vallensbæk IF's børneudviklingstræner.

- Vi tror på at den gode børnefodbold opnås bedst gennem udviklingen af selve miljøet i børneafdelingen. Det skal ske igennem periodiske tilsyn af træningsmiljøerne, uddannelse og inspiration til trænerne. Det er her trænerne føler at de får flere redskaber, hvilket gavner spillerne og i sidste ende hele klubben, fortæller Christian Sørensen og tilføjer:

- Sammen med Vallensbæk IF's børneudviklingstræner skal vores klubudvikler være med til at finde den helt rigtige vej for Vallensbæk IF og give de rigtige værktøjer, som er til at justere og forbedre børnefodboldmiljøerne i klubben helt på deres egne præmisser.

Slutteligt tilføjer Michael Mortensen:

- Vi ser frem mod det fortsatte samarbejdet, og vi er sikre på at Christian og hans team nok skal være den helt rigtige støtte i udviklingen af børnefodboldmiljøet og især med fokus på spilleren i centrum.