1/8-finalen blev endestationen for Pentz til EM

04.07.2024 11:49

Det var lige ved og næsten for Østrig i slutminutterne af ottendedelsfinalen til EM.

Men en pragtredning fra Tyrkiets keeper forpurrede lige akkurat det østrigske håb om en scoring og forlænget spilletid.

Dermed blev Patrick Pentz og østrigerne tirsdag aften slået ud af sommerens EM-slutrunde efter et 2-1-nederlag i en kamp, hvor Østrig fik en mareridtsstart på opgøret med en scoring imod allerede efter et enkelt minut.

Trods østrigerne skubbede på for en udligning, var det tyrkerne, som udbyggede føringen med deres andet mål i kampen efter en times spil.

Indskiftede Michael Gregoritsch gav østrigerne fornyet håb med sin 1-2-reducering knap fem minutter efter, og kort før lukketid var det så Christoph Baumgartner, som var tæt på at kunne sende mandskaberne ud i forlænget spilletid med sit hovedstødsforsøg.

Fuld EM-spilletid til Pentz
Trods EM-exitet kan vores keeper se tilbage på en flot slutrunde, hvor han undervejs har vogtet det østrigske mål på den helt store scene og imod nogle af verdens bedste offensivspillere.

Østrigerne gik desuden videre fra gruppen på en flot førsteplads, trods der på forhånd var lagt op til en svær vej videre fra Gruppe D med lande som Frankrig, Holland og Polen. Der har ligeledes været fuld spilletid til vores østrigske keeper, som også tager værdifuld erfaring med sig hjem til Vestegnen.

Nu afholder Pentz velfortjent ferie, og så støder han til truppen på den anden side af træningslejren, inden 3F Superligaen starter igen.