Jesper Sørensen: Det blev to meget forskellige halvlege

20.01.2024 15:16

Det endte med et nederlag på 3-1 til Hvidovre IF i den første træningskamp hjemme på dansk græs, og her så cheftræner Jesper Sørensen generelt to meget forskellige halvlege.

- Det var to meget forskellige halvlege, hvor vi i den første spiller rigtig godt og er i god kontrol. Vi kommer dog tidligt bagud med 1-0, men jeg synes, at man ser, at vi spiller med den kvalitet, vi skal spille med. Vi får flyttet spillet hurtigt og spiller igennem deres linjer, fortæller Jesper Sørensen og uddyber om anden halvleg:

- I anden halvleg bliver det en helt åben kamp, hvor vi kommer sent på rigtig mange ting, og hvor vi bliver fanget, fordi vi hele tiden kommer et skridt bagefter. Vi har også chancer i anden halvleg, men der var for stor forskel på de to halvlege.

- Vi får ikke presset op, som vi gjorde i første halvleg, men det er til gengæld også en meget god illustration af, at man skal spille op til sit bedste, hver gang man står overfor svære opgaver. Nu kommer vi fra en kamp ovre i England, hvor rigtig mange ting lykkedes - og vi er stadig tidligt i vores opstart - men der er helt klart nogle ting, vi fortsat skal arbejde på, slutter han.