Hjemmebanetrøje overgår sidste sæsons salgsrekord

22.01.2024 13:00

I de sidste par sæsoner har der været en flot stigning i antallet af solgte hjemme- og udebanetrøjer, og i sidste sæson satte vores daværende hjemmebanetrøje salgsrekord i forhold til antallet af solgte trøjer fra selve lanceringsdatoen og frem til årsskiftet.

Den rekord er nu blevet overgået i denne sæson, og det gør dermed vores nuværende hjemmebanetrøje til den historisk bedst sælgende hjemmebanetrøje nogensinde målt på en halvssæson.

Den store interesse for spillertrøjerne vækker stor glæde hos marketingchef Thomas Skov Petersen:

- Vi har gennem de seneste par sæsoner oplevet en pæn stigning i antallet af tilskuere på Brøndby Stadion, og vores trøjesalg på både hjemme- og udebanetrøjer har også fulgt med den stigning. Vi er enormt glade og stolte over den opbakning, vi mærker fra vores mange fans rundt omkring i landet - om de støtter os på udebaneafsnittene eller kommer ned og får købt en trøje og hilser på i Brøndby Shoppen, fortæller marketingchefen og fortsætter:

- Denne sæsons hjemmebanetrøje sætter faktisk en ny rekord med en stigning i antallet af solgte trøjer på ca. 13,5 % i forhold til sidste sæsons hjemmebanetrøje, som var den bedst sælgende på daværende tidspunkt. Og det gør dermed vores nuværende trøje til den bedst sælgende hjemmebanetrøje nogensinde, målt på en halvsæson.

- Det betyder også, at vi igen har måttet spørge hummel om at få produceret flere trøjer på deres fabrik midt i sæsonen, da det selvsagt er en vigtig prioritet for os, at det altid er muligt at købe spillertrøjer i Brøndby Shoppen og online, slutter Thomas Skov Petersen.

Find din nye hjemme- eller udebanetrøje her.