Brøndby IF forlænger med Lukas Larsen

05.01.2024 17:00

Brøndby IF og Masterclass-talentet Lukas Larsen har forlænget kontrakten, så den nu løber frem til vinteren 2027.
 
Den 17-årige venstreback med 13 U-landsholdskampe til sit navn slår sine folder på Brøndby Masterclass U19-mandskab, mens han i denne sæson også har fået spilletid i Future Cup.
 
Med den nye kontrakt løber aftalen ind i den unge Masterclass-spillers seniorår, og det glæder fodbolddirektør Carsten V. Jensen at have fået aftalen på plads med det spændende backtalent.
 
- Vi har holdt godt øje med Lukas Larsens præstationer på vores U19-hold og har været meget tilfredse med hans udvikling, og derfor er vi glade for at kunne forlænge aftalen. Lukas er et af de mange spændende talenter i Masterclass og vi glæder os til at se meget mere til ham allerede i den nære fremtid, ligesom jeg er overbevist om, at vi sammen kan fortsætte den positive udvikling i de kommende år, fortæller Carsten V. Jensen.
 
Selv fortæller Lukas Larsen om forlængelsen.
 
- Det er virkelig stort for mig at forlænge med Brøndby IF. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Lige siden jeg startede med at spille fodbold, har jeg drømt om at få sådan en kontrakt, og at det så er i Brøndby IF, som er en klub jeg har udviklet mig i og spillet for i mange år, er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse.
 

- Nu er mit næste mål at fortsætte min udvikling, og når det rigtige tidspunkt kommer, at blive en del af seniortruppen og selvfølgelig på sigt at få min debut for førsteholdet på Brøndby Stadion. Det vil kræve hårdt arbejde, stort fokus og så at gribe chancen, når man får den. Det gælder om at jeg skal gøre mit bedste, hver gang jeg går ud på træningsbanen, til kamp og i alt andet, hvis den drøm også skal gå i opfyldelse, fortæller Lukas Larsen.