Wass inden topbrag: Vi føler os klar

16.02.2024 12:09

På søndag tager vi hul på forårssæsonen i 3F Superligaen med et vaskeægte topbrag på Brøndby Stadion, når vi møder FC Midtjylland i en direkte duel om førstepladsen i tabellen. 

Vores erfarne midtbanekreatør, Daniel Wass, glæder sig til at komme i gang med 3F Superligaen igen efter en lang opstart.

- Vi føler os godt tilfredse med hvor, vi står. Vi ved, hvad vi skal, og vi føler os klar til at tage hul på kampene igen, fortæller Daniel Wass, der sætter ord på opstartens forløb.

- Det har været en lang preseason, men den har været god, og vi har haft god mulighed for at arbejde på de ting, vi skulle arbejde på. Heldigvis havde vi i forvejen meget godt styr på vores struktur og spil, så det har nok mere været formen, der skulle pudses til at starte med, og så har vi fået arbejdet på nogle småting, og det har været fint.

- Jeg er ikke så meget for pauser, det har jeg heller ikke rigtigt haft i min udlandskarriere, men sådan er det. Man glæder sig bare, og nu er det så tæt på. Det bare fedt at skulle i gang igen, fortæller midtbanemaestroen.

Glæder sig til topbrag
Daniel Wass ser frem til at starte forårssæsonen med et topkamp mod FC Midtjylland på Brøndby Stadion, som han håber vil være fyldt til randen med blågul opbakning i jagten på et resultat i toppen af tabellen.

- Man glæder sig selvfølgelig, og så håber man på, at man står så godt som muligt. Det synes jeg, at vi gør, og forhåbentlig kan vi vise det på søndag. Det gælder om at skabe noget momentum fra start og forhåbentlig vinde så mange kampe som muligt.

- Det jo bare fedt, at vi lægger ud med en topkamp. Det er de kampe, der er fede, mod de her tophold i Danmark. Vi skal give den gas på søndag, forhåbentlig foran et fyldt stadion, så det er bestemt en fed kamp at starte med, fortæller Daniel Wass.

Kampstart på søndag er kl. 18:00, og Brøndby Stadion nærmer sig udsolgt, så hvis du endnu ikke har sikret dig plads til forårspremieren, skal du skynde dig at sikre billet her.