Ugeprogram: Udekamp i Odense venter

19.02.2024 10:13

Søndag aften indtog vi førstepladsen i 3F Superligaen med en heroisk sejr på Brøndby Stadion mod FC Midtjylland på 1-0. Nu går vi som førerhold i ligaen ind i en ny uge, som byder træningspas og forberedelser frem mod weekends udebanekamp mod OB.

Opgøret mod fynboerne spilles søndag kl. 16:00 på Nature Energy Park i Odense, hvor vi går på banen foran et komplet udsolgt blågult udebaneafsnit.

Derudover skal vores U17- og U15-mandskaber skal i weekenden i aktion i deres respektive ligaer, mens kvinderne vender hjem fra træningslejren i Tyrkiet.

Du kan få et overblik over ugen i denne artikel.

Indhold på Brøndby TV

På Brøndby TV kan du se reaktioner og highlights fra gårsdagens topsejr mod FC Midtjylland på Brøndby Stadion, der gjorde, at vi kunne indtage førstepladsen i 3F Superligaen.

Derudover er ligger der en masse indhold at gå i dybden med fra træningslejren i Portugal, truppen vendte hjem fra i sidste uge. Blandt andet Sean Klaiber og Noah Narteys rundtur på resortet, samt highlights og reaktioner fra de tre træningskampe ved Atlantic Cup. Tag et kig inde på Brøndby TV her.

Kvinderne
Kvinderne rejser mandag hjem fra træningslejren i Tyrkiet, hvor de sidste forberedelser venter hjemme i Brøndby forud for et spændende forår.

Første betydningsfulde kamp for kvinderne er 9. marts kl. 15:00, hvor truppen møder Kolding IF på udebane i kvartfinalen i Gjensidige Kvindepokalen.

Masterclass
U17-talenterne åbnede i weekenden foråret med en 3-1-sejr ude mod Silkeborg IF på kunstgræsset på JYSK Park. Denne uge skal truppen forsøge at bygge videre på den fine forårsstart på udebane mod OB, der indtager førstepladsen i U17-ligaen, ubesejret efter 12 spillerunder. Kampstart i Odense er lørdag kl. 12:30.

Vores U15-drenge tager i weekenden hul på deres forårssæson i U15-ligaen, hvor de aktuelt ligger på andenpladsen med fire point op til OB, dog med to kampe i hånden. Første kamp spilles mod Farum Boldklub, der selv gør sig på ottendepladsen i tabellen. Kampen spilles på Right to Dream Park i Farum lørdag kl. 13:00.

Næste hjemmekamp
Næste opgør på Brøndby Stadion er søndag 3. marts, hvor vi møder Vejle Boldklub, som vi i det omvendte opgør i Grundspillet slog 1-0 i Vejle, blandt andet efter en straffesparksredning af Patrick Pentz i vores østrigske keepers debutkamp. Kampstart på Brøndby Stadion er kl. 16:00.

Billetsalget til kampen er allerede godt i gang, og hvis du også skal med til næste hjemmekamp, kan du finde billetter til opgøret her.