U17 tog tre point med hjem fra Silkeborg

20.02.2024 10:41

Vores U17-mandskab fra Brøndby Masterclass tog i weekenden hul på deres forårssæson i U17-Ligaen, hvor første opgave stod på en udebane tur til Søhøjlandet, hvor Silkeborg IF ventede i forårspremieren.

U17-talenterne fik en fornem start på det nye år med en sejr på kunstgræsunderlaget på JYSK Park, hvor Jacob Ambæk igen fandt vej til netmaskerne og grundlagde sejren med sine to scoringer. Mathias Andersen kom ligeledes på tavlen og cementerede de tre point.

Alle tre blågule mål faldt i første halvleg, hvor Jacob Ambæk lagde ud efter 28 minutter spil. Få minutter senere kunne den unge angriber også udbygge, inden Mathias Andersen sørgede for en tremålsføring, igen få minutter senere. 3-0 stod det altså til de blågule talenter ved pausen.

Hjemmeholdet fik til sidst i opgøret pyntet på resultatet, da de med få minutter tilbage af opgøret fik recuderet til 3-1, der altså blev kampens slutresultat.

Silkeborg IF - Brøndby IF (1-3)
0-1 Jacob Ambæk
0-2 Jacob Ambæk
0-3 Mathias Andersen
1-3

Startopstilling:
Mamadou Jalloh
Waldemar Bjergfelt
Oliver Wettergren
Casper Svart
Sander Larsen
Ali Al-Najar
Jacob Ambæk
Viggo Poulsen
Mathias Andersen
Raphael Pedersen
Sebastian Rosenwanger

Bænken:
Noah Kirkegaard
Pelle Hoektra
Ekene Chukwuani
Elo Sandersen
Alexander Bejer-Andersen
Markus Petersen

Næste opgave for U17-talenterne fra Brøndby Masterclass er på lørdag, hvor turen går til Odense. Her venter der en svær opgave mod førerholdet OB, der endnu har til gode at indkassere et nederlag. Kampen fløjtes i gang kl. 12:30 i Ådalen.