Sejr i første Atlantic Cup-kamp mod Real Salt Lake

03.02.2024 18:54

Lørdag eftermiddag spillede vi vores første kamp ved Atlantic Cup 2024, da vi på i eftermiddagssolen på Estádio Algarve mødte MLS-holdet Real Salt Lake.

Vi lagde fint ud i opgøret og var generelt farligst i opgøret, men det var amerikanerne, der først kom på tavlen i opgøret.

Efter et kvarters spil begik vi en stor fejl i vores opspil, Real Salt Lake modtog dermed bolden i en gunstig position med Patrick Pentz langt ude af målet. Vores østrigske målmand kunne ikke nå på plads i målet for at afværge en scoring og måtte således hente bolden i nettet.

Efter en halv times spil kom der dog balance i regnskabet, da et godt pres af Yuito Suzuki betød et boldtab i amerikanernes ende. Japaneren opsnappede selv bolden og hamrede til kuglen, så den via overlæggeren gik i mål. En flot, flot udligning af Yuito Suzuki.

Der skulle ikke gå lang tid efter japanerens scoring, før vi også fik bragt os i front i opgøret. Nicolai Vallys modtog bolden i feltet, tog den til sig og blev retvendt. Med en flad afslutning mod fjerneste stolpe, kunne vores nr. 7 sende bolden i kassen og gøre det til 2-1, som også var stillingen ved pausen.

Efter pausen kom der mere ro over kampen, og der var langt imellem de helt store chancer. Vi holdt godt på bolden og forsøgte at bygge op bagfra, mens Real Salt Lake lurede på omstillingerne.

Med omtrent 20 minutter tilbage af opgøret, burde Nicolai Vallys nok have scoret sit andet mål i kampen, da han modtog en cutback-aflevering i amerikanernes felt, men vores 3F Superliga-topscorer fik ikke ordentligt ram på bolden og sendte den et godt stykke over mål.

Der kom ikke flere scoringer i opgøret, og vi gik derfor fra banen på Estádio Algarve med en sejr og kan således tilføje tre point til kontoen i Atlantic Cup 2024.

Mandag venter vores næste opgave i Atlantic Cup 2024, hvor vi møder FC Købanhavn kl. 13:00 dansk tid.