Jesper Sørensen: Svær kamp mod et hold, der bed godt fra sig

03.02.2024 19:35

Første kamp i Atlantic Cup 2024 stod for døren lørdag eftermiddag på et solbeskinnet Estádio Algarve, hvor vi stod over for MLS-mandskabet Real Salt Lake.

Kampen endte med en blågul sejr på 2-1, hvor alle tre mål faldt i opgørets første halvleg. Vores scoringer blev sat ind af Yuito Suzuki og Nicolai Vallys.

Efter kampen fangede vi cheftræner Jesper Sørensen, der var tilfreds med flere ting i opgøret, men der er også områder, der skal forbedres endnu mere.

- Jeg fik det med fra kampen, at vi har nogle ting, der sidder, og nogle ting, der skal forbedres. Der var mange spillere, der spillede lang tid. Der var mange, der spillede 90 minutter for første gang, og der var også et par stykker, der spillede 75 minutter. Det var godt, for det er vigtigt, at vi har det på plads allerede nu – at spillerne kan spille igennem en fuld kamp, fortæller cheftræneren.

- Det var en svær kamp mod en modstander, som bed godt fra sig. Jeg synes, at vi i nogle perioder er dominerende og gør det godt, men jeg synes også, at vi i anden halvleg havde vores udfordringer, hvor vi bliver lidt passive, og hvor vi skal gå mere efter at spille igennem dem og til nogle chancer, fremfor at spille for meget bagud.

- Men alt i alt en god kamp mod en modstander, vi ikke havde så meget kendskab til. Den er lidt bedre nu, men en god modstander, og det var en kompetitiv kamp. Vi skulle stramme os an for at tage den her hjem, og det fik vi heldigvis gjort, fortæller Jesper Sørensen.

Se hele interviewet med cheftræneren på Brøndby TV.