Jesper Sørensen: Det bliver en intens affære

25.02.2024 06:00

Søndag eftermiddag møder vi OB som endnu et skridt ind i forårssæsonen, hvor kampens opgør spilles på udebane på Nature Energy Park i Odense.

Cheftræner Jesper Sørensen forventer en hård kamp med intensitet, hvor spillerne skal være klar til at tage styringen. 

- Vi vil gå efter sejren, sådan vil det jo være, og vi vil komme for at flytte spillet over på den måde, vi gerne vil spille på, men vi ved også godt, at OB vil gøre alt, hvad de kan, for at gøre det svært for os.

- Vi skal bringe det ind, som vi bragte ind sidste gang. Vi skal bringe det udtryk, som vi spillede med, den hårdhed og den kvalitet, som jeg også ved at spillerne rummer, sammenholdet med at vi ikke skal gå af vejen for nogle af de dueller eller noget af den kraft, der skal lægges, også rent fysisk i sådan en kamp. Så tror jeg også, at vi får en fest derover sammen med vores fans efter kampen, fortæller cheftræneren, der lægger vægt på sammenholdet i seneste sejr over FC Midtjylland.

- Den situation, vi stod i, og som vi endte med at komme ud af som sejrherre. Det er klart, det kan du ikke skabe kunstigt, men det udtryk, den indsats, den villighed til at arbejde for hinanden og redde skærene ud for hinanden, den skal vi kunne bringe hver evigt eneste gang. 

Se hele interviewet med cheftræner Jesper Sørensen på Brøndby TV.