Find masser af indhold fra træningslejren på Brøndby TV

07.02.2024 14:24

Truppen er lige nu på træningslejr i Portugal, hvor der bliver arbejdet hårdt frem mod forårssæsonens første kamp på Brøndby Stadion 18. februar mod FC Midtjylland. 

Men ind imellem de daglige træningspas under sydens sol er der også mulighed for at få tankerne lidt væk fra andet end fodbold.

Her har vi lavet flere forskellige indslag med spillerne, hvor du har mulighed for at lære dem endnu bedre at kende uden for kridtstregerne.

Inde på Brøndby TV kan du nemlig foruden highlights, mål og kampe, finde eksklusivt indhold med spillerne - se udvalgte eksempler nedenfor:

Hotelrundtur med Klaiber & Nartey 
De to spillere viser rundt på spillerhotellet nede på Algarve, hvor vi undervejs på rundturen blandt andet møder Daniel Wass i fys-rummet, mens Radosevic lader batterierne op ved at skue ud over vandet.

Fodboldgolf med Suzuki, Pentz og Vallys
Vi satte de tre spillere til at dyste i tre hullers fodboldgolf tæt på hotellet, og her endte det med et overraskende nederlag til én af spillerne.

Mic'd up med Storskov
Kan du godt tænke dig at komme helt tæt på spillerne ude på træningsbanen? I dettte indslag gav vi vores fysiske træner, Anders Storskov, en mikrofon på og fulgte ham tæt til en træning.

Bundgaards første interview
I lørdags stødte vores nye offensivspiller til truppen i Portugal, og du kan inde på Brøndby TV se det første interview med Filip Bundgaard. 

Spørg Løs! med truppen
Hvad er egentlig det bedste ved at være på træningslejr for spillerne? Er det solen, banerne eller noget helt tredje? Det kan du få svaret på i Spørg Løs! inde på Brøndby TV.

Fokus: Kampen på Kassen
Trods sine blot 21 år har målmand Jonathan Ægidius været på Vestegnen i tre år. I dette afsnit af Fokus kan du komme helt tæt på den talentfulde keeper og hans seneste optræden.

Se alle indslagene inde på Brøndby TV.

Har du ikke sæsonkort eller billetabonnement?
For blot 49 kr/md. kan du få adgang til alt vores eksklusive indhold samt de resterende træningskampe inde på Brøndby TV.

Køb Brøndby TV+ her.