Wass: Det er nu, vi skal vise hvem Brøndby IF er

07.08.2024 10:21

I morgen går det løs i tredje kvalifikationsrunde til Conference League, når vi kl. 19:00 på Brøndby Stadion får fløjtet første opgør mod Legia Warszawa i gang.

Vores midtbanegeneral Daniel Wass ser frem til mødet med det polske storhold til en forhåbentlig stor europæisk aften på Brøndby Stadion.

- Vi glæder os helt vildt, hele holdet. Det bliver to fede kampe mod en god modstander. Så det bliver fedt, og det bliver fedt at prøve sig af mod et så dygtigt mandskab. Det bliver også noget andet at møde et anderledes hold end hvad vi er vant til.

- Det bliver forhåbentlig et tændt Brøndby Stadion. Jeg tror, at fansene glæder sig til en europæisk aften mod sådan et hold. Også dernede på næste torsdag. Det bliver nogle fede kampe, både for os spillere og for fansene, fortæller Daniel Wass

Skal vise hvem vi er i Europa
Daniel Wass er er klar til at gå ud på banen i morgen på Brøndby Stadion og vise klubben frem på den europæiske scene mod det polske mandsskab.

- Det er nu, at vi skal ud og vise hvem Brøndby IF er i Europa. Det er jo mod sådan en modstander, som også var i gruppespillet sidste sæson. Vi skal være oppe på dupperne og klar, og det føler jeg også, at vi er, understreget midtbanemanden

- Vi skal komme med det udtryk, vi altid kommer med. Vi vil gerne have fat i kuglen og kontrollere kampen på vores måde. Kan vi det, så er jeg også sikker på, at vi nok skal få det bedste ud af kampen.

- Vi har fuld fokus på i morgen for at få det bedste udgangspunkt som muligt til returopgøret i Polen, afslutter Daniel Wass

Kampstart mod Legia Warszawa torsdag er kl. 19:00, og du kan se opgøret direkte på TV3+ og Viaplay.

Kom til europæisk aften på Brøndby Stadion
Der er stadig ledige billetter til opgøret mod det polske storhold, så hvis du endnu ikke har sikret dig plads til den europæiske aften på Brøndby Stadion, kan du nå det endnu. Vi får brug for alt den støtte, vi kan få, i jagten på et godt udgangspunkt til returopgøret i den polske hovedstad.

Find billetter til det europæiske opgør her.