Brøndby IF har fået to gule kort i denne sæson, de er tildelt Rasmus Lauritsen og Oscar Schwartau, og begge har til en værdi af 4 strafpoint.

Da et gult kort kan give 3, 4 eller 6 strafpoint, er der dermed et godt stykke og en del gule kort til en potentiel karantæne, da første karantænedag falder når man når eller passerer 19 strafpoint. Medmindre man udvises naturligvis.

06.11.2023 Brøndby IF 1-1 AGF
17.09.2023 AGF 0-3 Brøndby IF
04.06.2023 AGF 3-3 Brøndby IF

Vinkler om kampen
Hvis Brøndby IF vinder over AGF, vil det være de blågules sejr nummer 50 over AGF i Superligaen – for de foregående 96 kampe mellem Brøndby og AGF i Superligaen er endt med 49 sejre til Brøndby IF, 24 uafgjorte og 23 nederlag. Målscoren er 164-107 i Brøndbys favør.

47 af de 96 Superligakampe mod AGF har været på hjemmebane. 29 gange er det endy med en Brøndby-sejr, 12 kampe er sluttet uafgjort og seks gange har AGF snuppet alle pointene. På hjemmebane er målscoren kraftigt i Brøndbys favør og lyder 85-34.

Brøndby IF har scoret i deres seneste 20 kampe i Superligaen.

Brøndby IF har også scoret i de seneste 19 hjemmekampe i Superligaen.

Brøndbys syv Superligamål i denne sæson er fordelt på fire spillere: Clement Bischoff (2), Emmanuel Yeboah (2), Mathias Kvistgaarden (2) og Sebastian Sebulonsen (1).

De syv Brøndby-scoringer i denne Superligasæson er fordelt 3-4 på henholdsvis 1. og 2. halvleg. Der er scoret fire mål mod Brøndby, også her er tre af målene faldet før pausen.

Brøndby IF er 54 gange kommet foran 1-0 gange mod AGF i Superligaen, og inden de to klubbers seneste møde – altså sidste spillerunde i sidste sæson – havde Brøndby aldrig tabt til AGF, hvis de først kom foran 1-0. Status nu er dermed, at de 54 1-0 føringer er blevet omsat til 44 sejre, ni uafgjorte og et nederlag.

Kommer AGF foran 1-0 mod Brøndby IF i Superligaen, er der stadig gode muligheder for en som minimum et point. 36 gange er AGF kommet foran 1-0, og de 36 kampe er endt med fem sejre, ni uafgjorte og 22 AGF-sejre.

Der er scoret 271 mål i Superligakampene mellem Brøndby og AGF, 112 af målene er scoret i første halvleg mod 159 mål efter pausen, svarende til 59% af målene. Seks af målene er scoret i det 45. minut og 10 af målene i det 90. minut.

Brøndby IF har spillet fire Superligakampe på datoen 11. august, og har i de fire kampe vundet tre gange og spillet en enkelt uafgjort:

1991 Brøndby IF 1-1 AaB (Claus Nielsen (og Peter Møller udlignede for AaB))
1995 Brøndby IF 3-2 Herfølge BK (Ebbe Sand, Peter Møller, Ebbe Sand)
1996 Brøndby IF 2-0 AGF (Peter Møller (2))
2019 Hobro IK 0-2 Brøndby IF (Kamil Wilczek (2))

En af Brøndbys fire Superligakampe på datoen var mod AGF, det var tilbage i 1996, og dengang var det Peter Møller der med to scoringer sikrede en 2-0-sejr. Startopstillingen til den kamp var som følger: Mogens Krogh - Auri Skarbalius, Dan Eggen, Søren Colding, Per Nielsen - Kim Vilfort, Ole Bjur, Allan Ravn, Allan Nielsen - Ebbe Sand, Peter Møller.

AGF har også spillet fire Superligakampe på datoen 11. august, de har spillet to gange uafgjort og tabt to gange, og fælles for de fire kampe er, at de alle har været på udebane og at AGF ikke har scoret i nogle af kampene.

Den yngste målscorer i en Superligakamp mellem Brøndby og AGF er Oscar Schwartau, han var 16 år og 61 dage gammel, da han den 17. juli 2022 blev den enlige målscorer i Brøndbys 1-0-sejr.

Dommerne
Søndagens dommer er den 27-årige Jacob Karlsen. Han er i gang med sin 3. superligasæson, og har indtil videre dømt 30 Superligakampe. I denne sæson har Karlsen indtil videre dømt to Superligakampe: Vejle BK tabte hjemme med 2-3 til Randers FC og FC Midtjylland vandt 2-0 over AaB.

Jacob Karlsen har tre gange dømt Brøndby IF i Superligaen, og som det kan ses, har ingen af kampene været mod søndagens modstander fra Aarhus:

02.04.2023 Brøndby IF 0-3 Viborg FF
03.09.2023 Brøndby IF 3-1 Randers FC (Jacob Rasmussen, Ohi Omoijuanfo, Mathias Kvistgaarden)
20.052024 Silkeborg IF 0-2 Brøndby IF (Nicolai Vallys, Filip Bundgaard)

Linjedommere: Deniz Yurdakul og Jan Johansen
4. dommer: Jonas Hansen
VAR: Jakob Alexander Sundberg
AVAR: Kasper Madsen