Jesper Sørensen: Skal sætte os på kampen

10.08.2024 09:07

Søndag eftermiddag møder vi AGF i 3F Superligaens fjerde runde på Brøndby Stadion, hvor der er kampstart mod aarhusianerne kl. 16:00.

Cheftræner Jesper Sørensen ser frem mod opgøret mod klubben fra Aarhus, der har fået en fin start på sæsonen med en sejr over Sønderjyske Fodbold på 4-0 i seneste runde.

- De har set fine ud her fra starten af sæsonen, så det er selvfølgelig en god modstander, vi skal op i mod, fortæller Jesper Sørensen, der kommer ind på, hvad der skal til for at slå et hold som AGF.

- Vi skal være klar fra start til at matche den intensitet, som de altid bringer med her, og så skal vi også have kvalitet nok i det, vi laver i spillet med bolden for at kunne sætte os på kampen herude på Brøndby Stadion. Det er dét, vi skal grave frem, når vi møder AGF, fortæller cheftræneren.

Kampen falder blot tre dage efter, at vi mødte Legia Warszawa på hjemmebane i første kamp af to i tredje kvalifikationsrunde til Conference League.

- Det er jo nogle vigtige opgaver, der falder i øjeblikket. Den på torsdag i Warszawa er også vigtig, men vi har fokus på det, der ligger lige foran her, og det er AGF. 

- Det er selvfølgelig et tæt program, men vi forbereder os, som vi altid gør. Hvad er det, vi har af muligheder for at gøre noget taktisk. Hvordan kan vi bruge de ressourcer, vi har i truppen bedst muligt. Det er dét, vores forberedelse til kampen skal gå på, fortæller Jesper Sørensen.

Kampstart mod AGF er kl. 16:00, og du kan se opgøret direkte på TV2 Sport X eller TV2 Play.