Jesper Sørensen inden Randers: Skal fortsætte det hurtige tempo i spillet

23.08.2024 10:33

Søndag skal vi forsøge at fortsætte de gode takter fra weekendens sejr i Aalborg, når Randers FC kommer på besøg på Brøndby Stadion i 3F Superligaen.

Jesper Sørensen ser frem mod opgøret, hvor han forventer et andet kampbillede end i søndags, men at det høje tempo på bolden igen kommer til udtryk.

- Det bliver en kamp, hvor vi gerne vil sætte os på kampbilledet foran et tætpakket Brøndby Stadion. Folk forventer måske det samme kampbillede som oppe i Aalborg, men det gør jeg nødvendigvis ikke. Men jeg forventer, at vi opretholder vores høje tempo på bolden, for det er det, jeg synes har været rigtig positivt at se både i Warszawa og oppe i Aalborg, fortæller cheftræneren og uddyber:

- I de to kampe har vi faktisk haft det højeste tempo på bolden, som jeg endnu har set. Og det, jeg mener med det, er, at vi virkelig har spillet utrolig hurtigt. Og det er også det, som har gjort, at vi har set gode ud i spillet, så jeg håber selvfølgelig på, at vi kan tage det hurtige spil med ind til søndagens kamp mod Randers. 

Efter et tungt europæisk-exit i Warszawa i sidste uge endte det som bekendt med en 4-0-sejr i Aalborg i weekenden, og netop de gode takter håber cheftræneren at tage med videre ind til søndagens hjemmekamp.

- Det betød rigtig meget, at vi fik en overbevisende sejr i weekenden mod AaB, og at det var en sejr, hvor der ikke var den store tvivl om, at vi ville vinde. Jeg var meget begejstret for måden, vi spillede på. Jeg synes jo, at vi blev straffet ekstremt hårdt mod et hold som Legia Warszawa, hvor især effektiviteten foran mål blev afgørende. Men jeg synes, at meget af det spil, som vi hver dag arbejder på til træning, det er også kommet til udtryk i kampene. 

Opmærksom på Randers-offensiv
Cheftræneren peger især på kronjydernes offensiv som et af fokuspunkterne op til søndagens kamp.

- Det er jo sådan en kamp, hvor forventningerne til, at vi vinder, de er høje - og det har vi også selv. Men det er også en kamp, hvor vi er klar over, hvor dygtige Randers har været til at spille på Brøndby Stadion i de seneste par sæsoner. 

- Men vi skal være dygtige og fortsætte med at have høj kvalitet på bolden, og så ved vi godt, at de har haft en del skift på holdet og ændret sig en hel del med det udtryk, de spiller med. De har en masse fart oppe på øverste linje, og det skal vi være opmærksomme på og ikke give for meget væk i forhold til omstillinger.

Kampstart er kl. 18:00, og opgøret kan ses på Viaplay og 3+.

Køb billetter til kampen her.