Brøndby IF støtter Red Barnets Landsindsamling

22.08.2024 12:09

Du kan støtte Brøndby IF's indsamling allerede nu ved at sende et valgfrit beløb på MobilePay: 121364.

Red Barnet har landsindsamling søndag 1. september, hvor tusindvis af danskere går fra hus til hus for at samle penge ind til fordel for Red Barnet, og Brøndby IF er ligesom sidste år med til at støtte op om den store landsindsamling.

Vi tyvstarter landsindsamlingsugen, som foregår i uge 35, med at indsamle penge til Red Barnet allerede til søndagens hjemmekamp mod Randers FC. Jeres støtte er bl.a. med til at hjælpe udsatte børn og unge ind i positive fællesskaber og går ubeskåret til Red Barnet.

Derfor vil frivillige fra Fanafdelingen også være at finde rundt omkring på Brøndby Stadion til søndagens hjemmekamp og samle penge ind.

Selvom selve landsindsamlingen afholdes søndag 1. september, vil Brøndby IF også bruge hele ugen op til ved at sætte fokus på Red Barnets arbejde og selve landsindsamlingen, bl.a. med konkurrencer på vores platforme.

Ole Palmå, administrerende direktør i Brøndby IF, fortæller:

- I Brøndby IF er vi stolte over, at vi igen i år kan bruge vores store platform til at støtte op om og sætte fokus på Red Barnets årlige landsindsamling. Vores støtte til Red Barnets vigtige arbejde afspejler Brøndby IF's værdier som klub, nemlig at ingen skal stå alene og udenfor fællesskabet. Udsatte børn og unge skal have den hjælp, de har brug for, og derfor håber vi på, at vores engagement igen i år kan være med til at inspirere det store blågule fællesskab til at støtte op om Red Barnets vigtige indsats.

Michael Haddar, bestyrelsesmedlem og CSR-ansvarlig i Fanafdelingen fortæller:

- Fællesskabet i og omkring Brøndby IF er unikt og rummer et kolossalt potentiale for positive forandringer. Den energi og enorme vilje til at gøre en forskel for dem, der har brug for det, er vildt inspirerende. I samarbejdet med Brøndby IF og Red Barnet kan vi være med til at kanalisere noget af det overskud videre til udsatte børn og unge - både på Vestegnen, i Danmark og resten af verden, og derfor håber vi på, at så mange som muligt vil hjælpe med at støtte op om vores indsamling til Red Barnet.

Du kan støtte Brøndby IF's indsamling allerede nu ved at sende et valgfrit beløb på MobilePay: 121364.

Følg med i hvordan det går Brøndby IF’s indsamling her.

Om Brøndby IF og Red Barnets samarbejde
Brøndbyernes IF og Fanafdelingen er forandringspartner for Red Barnet og er med til at gøre en stor forskel ved blandt andet at støtte Red Barnets arbejde med at hjælpe udsatte børn og unge ind i positive fællesskaber.

Du kan også være med til at gøre en forskel ved at støtte vores indsamling eller oprette din egen digitale indsamling.

Alt, hvad vi samler ind, går ubeskåret til Red Barnets arbejde.