Ugeprogram: Opgør mod Silkeborg IF og AGF

08.04.2024 08:27

Vi starter uge 15 med en hjemmebanekamp mandag aften mod Silkeborg IF, som vi senest slog i 22. spillerunde af Grundspillet, hvor sejren blev grundlagt af et hattrick af japanske Yuito Suzuki.

Kampstart mod Silkeborg IF er kl. 19:00 på Brøndby Stadion.

Efter dagens kamp begynder forberedelserne til vores andet opgør i denne uge, når vi søndag skal en tur til Ceres Park i Aarhus, hvor AGF venter. 

Når vores blågule spillere går på banen i Aarhus, vil det atter være til et komplet udsolgt udebaneafsnit. Der vil altså være opbakning fra 1.500 medrejsende blågule fans.

Kvinderne
Vores blågule kvinder vender tilbage fra landsholdspausen, når de skal i aktion i Gjensidige Kvindeligaen i weekenden.

Hvis du vil læse mere om, hvilke spillere, der har været afsted med deres respektive landshold, kan du se et overblik her.

Ligesom herrerne skal det, skal vores blågule kvinder også en tur til Aarhus i weekenden, hvor de lørdag står over for AGF i Slutspillet. Her går de ind til kampen på førstepladsen og skal forsøge at holde fast i forspringet på fire point til forfølgerne FC Nordsjælland og HB Køge.

Kampstart i Aarhus er lørdag kl. 14:00.

Masterclass
I denne uge skal ingen af U19-, U17- og U15-mandskaberne i aktion i deres respektive ligaer. 

U15 vender hjem fra en prestigefuld turnering i USA, som tiltrak ikke kun samtlige MLS-klubber, men også anerkendte klubber som Arsenal, Manchester United og KRC Genk. Turneringen fandt sted i byen Bradenton, beliggende i Florida, hvor det velrenommerede IMG Academy dannede rammen om begivenheden.

U15-talenterne vender hjem efter en imponerende bedrift i turneringen, hvor de gik hele vejen til semifinalen. Her blev det dog til et 2-1-nederlag til spanske Valencia CF. 

Næste hjemmekamp
Søndag 21. april står den på en vaskeægte topkamp på Brøndby Stadion, når FC Midtjylland kommer på besøg. To gange har vi mødt dem i indeværende sæson og begge gange er det endt med en 1-0-sejr.

Billetsalget er allerede i fuld gang, og hvis du skal sikre dig en plads til opgøret, skal du ikke vente længe med at trække en billet.

Find billetter til topkampen her.