Uafgjort hjemme mod Silkeborg IF

08.04.2024 19:07

Mandag aften tog vi imod Silkeborg IF på Brøndby Stadion i Mesterskabsspillet, hvor vi skulle forsøge af bygge videre på sidste uges fornemme Derby-sejr i Parken.

Kampen startede jævnbyrdigt, hvor Silkeborg IF var mest på bolden mens målchancerne var få i begge ender, dog med lidt flere blågule afslutninger mod silkeborggensernes mål.

Vi gik også til pause med samme stilling som kampen startede, 0-0.

I anden halvleg fik vi lagt et fint pres på udeholdet, og ti minutter inde i halvlegen kom den blågule forløsning. Yuito Suzuki fik på fornem vis sendt vores norske angriber Ohi Omoijuanfo flot i dybden, hvor nordmanden førte bolden helt tæt på Nicolai Larsen i Silkeborg-nettet inden han køligt lagde bolden ind ved nærmeste opstander.

Herefter var det Silkeborg IF, der pressede på for en udligning og som pressede Patrick Pentz ud i flere fine aktioner.

Med ti minutter tilbage fik gæsterne så også sendt en udligning i kassen, da bolden endte hos Oliver Sonne efter lidt klumpspil i feltet, hvis afslutningen blev rettet af af Clement Bischoff, så Patrick Pentz ikke kunne nå at reagere og afværge. 1-1 i opgøret.

I slutminutter lagde vi et højt pres på Silkeborg IF i forsøget på igen at hente en sen sejr, men gæsterne stod godt i mod og sørgede for, at stillingen holdt til slutfløjt.

Vi måtte således gå fra banen med ét point.