U19 & U17 tog begge sejre i Aalborg

09.04.2024 11:31

Vores U19- og U17-mandskaber var lørdag en tur til Aalborg i Nordjylland, hvor de mødte AaB's ditto i deres respektive ligaer.

Begge hold kom meget hurtigt bagud i deres opgør, men fik begge vendt kampene til to blågule sejre i det nordjyske.

U19 kom slemmest fra start, da de efter blot syv minutters spil var bagud med 2-0 mod de rødhvidstribede. Bertram Kvist fik sat en reducering i nettet efter 20 minutters spil til 2-1, som holdt til pausen.

I anden halvleg fik AaB et rødt kort, og det banede vejen for U19-talenterne, der på endnu en scoring af Bertram Kvist fik udlignet, mens Philip Søndergaard og André Escobar efterfølgende sørgede for en sejr på 4-2.

Benjamin Kold

Derefter var det U17's tur til at møde AaB i Aalborg. Også U17-talenterne kom skidt fra start mod nordjyderne, der efter blot fem minutter lagde føringen i nettet fra pletten.

Helt så slemt som for U19 blev det dog ikke, og efter en halv times spil kunne Oliver Lauritsen udligne hjemmeholdets føring, mens Noah Kirkegaard sørgede for en blågul føring kort inden pause.

I anden halvleg blev også AaB's U17-hold reduceret til 10 mand efter kort tid, og med omtrent 20 minutter tilbage af opgøret kunne Danial Riaz udbygge til en 3-1-føring, der holdt til slutfløjt.

AaB - Brøndby IF 1-3