U15 imponerede ved prestigefyldt turnering i USA

10.04.2024 13:00

I sidste uge deltog U15-holdet fra Brøndby Masterclass i Generation Adidas Cup-turneringen i det solrige Florida, USA.

U15-talenterne konkurrerede mod prominente europæiske hold som Arsenal, Manchester United, Valencia CF og KRC Genk, mens Brøndby IF og FC Nordsjælland var de to eneste hold fra Danmark.

Turneringen fandt sted i Bradenton, Florida, med det imponerende IMG Academy som vært for de talentfulde hold, inklusive U17- og U15-holdene.

I alt var der 49 klubber fra 15 lande, opdelt i ti grupper af fire hold, med 16 hold, der avancerede til knockout-runden.

Flot turnering af U15
Vores U15-mandskab fra Brøndby Masterclass havde en forrygende turnering i Florida, hvor de nåede hele vejen til semifinalerne efter at have slået fem forskellige MLS-hold i fem kampe.

Først toppede de gruppen efter tre sejre mod hhv. New York City FC, Vancouver Whitecaps FC og Chicago Fire FC. I ottendedelsfinalen slog Brøndby Masterclass-talenterne FC Cincinnati, mens de i kvartfinalen sejrede mod San Jose Earthquakes, der betragtes som et af de bedste U15-hold i USA.

Semifinalen blev dog endestationen for vores unge talenter, der måtte se sig slået af spanske Valencia CF, der også endte med at vinde finalen mod franske Toulouse FC med 2-0.

Se U15's resultater og find highlights fra ottendedelsfinalen og semifinalen herunder.

Gruppekampe:
New York City FC - Brøndby IF 0-1
Vancouver Whitecaps FC - Brøndby IF 0-2
Brøndby IF - Chicago Fire FC 3-1

Ottendedelsfinale:
Brøndby IF - FC Cincinnati 3-1
Highlights

Kvartfinale:
San Jose Earthquakes - Brøndby IF 1-2

Semifinale:
Valencia CF - Brøndby IF 2-1
Highlights

Bronzekamp:
Toronto FC - Brøndby IF 2-0

Nu vender U15-mandskabet snuden hjemad mod Danmark, hvor de på tirsdag i næste uge har deres næste opgave i U15-ligaen, hvor de møder FC Midtjylland hjemme i Brøndby. Masterclass-talenterne har muligheden for at spille sig helt til tops i ligaen, hvor de er ét point efter OB, men har to kampe i hånden.