Søndagens topkamp mod FC Midtjylland udsolgt

16.04.2024 10:25

26.000 billetter er nu afsat til søndagens topkamp mod FC Midtjylland på Brøndby Stadion, og derfor er de røde lamper tændt på alle sektioner undtagen udeafsnittet.

Ønsker du at opleve kampen på Brøndby Stadion, opfordrer vi derfor til at holde øje med billet.brondby.com, da der vil løbende vil blive frigivet pladser.

Vi ser ofte, at mange pladser frigives på selve kampdagen.

Fyld stadion – brug din billet eller frigiv den
Da vi fortsat oplever stor efterspørgsel, opfordrer vi kraftigt til, at man frigiver sin billet eller sæsonkortplads, såfremt man ikke får brugt den på søndag, så vi kan få fyldt Brøndby Stadion.

Vi håber derfor, at alle vil bidrage til udnyttelse af deres billetter, så flest mulige fans kan få oplevelsen af søndagens topbrag, samt at spillerne får den maksimale opbakning fra fyldte tribuner.

Du kan herunder se, hvordan du returnerer din billet eller frigiver dit sæsonkort, men hvis du har udfordringer, er du altid velkommen til at skrive til [email protected] – så gør vi det for dig.

Returnering af billetter

Frigivelse af sæsonkort

Gensolgte pladser går til Fanpuljen
Når du frigiver din sæsonkortplads, så en medfan kan købe din frigivede plads, går billetindtægterne for billetten ubeskåret til Fanpuljen.

Du kan læse om Fanpuljen her.