Praktisk billetinfo vedrørende Silkeborg-kampen

07.04.2024 09:00

Da dommen fra Fodboldens Disciplinærinstans har lukket flere områder på Brøndby Stadion følger her en række vigtige billetinformationer til mandagskampen mod Silkeborg IF.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive på [email protected], men vi beder om forståelse for længere svartid og grundet situationen, som omfatter tusinder af berørte fans.

Disse tårne/sektioner er afspærret
Har du sæsonkort eller billet i en anden sektion end de nævnte herunder, er dit sæsonkort eller billet gyldig som normalt.

I følgende områder er alle sæsonkort og billetter annulleret - har du betalt for din billet er penge blevet refunderet, og de kan forventes tilbage på din konto indenfor 5 hverdage.

-   Sydsiden Nedre | S1

-   Sydsiden Øvre Tårn 26 | S126

-   Sydsiden Øvre Tårn 27 | S127

-   Sydsiden Øvre Tårn 28 | S128

-   Sydsiden Øvre Tårn 29 | S129

-   Sydsiden Øvre Tårn 30 | S130 (kun sæde 25-46)

Omrokeringer ved udebaneafsnittet
For at maksimere antallet af pladser på Brøndby Stadion til kampen, er udebaneafsnittet flyttet til dele af afsnittet over det normale udebaneafsnit. Adgang til afsnittet sker som normalt via indgang G.

Det normale udebaneafsnit på nedre del af Stavnkær Elektrik-tribunen (sektion N3) vil blive benyttet af Brøndby-fans. Indgang sker via indgang F og adgang til tribunen er via porten I hjørnet mellem de to tribuner.

Har du billet til sektion N114 skal du gå ind via indgang F og adgang til tribuneafsnittet sker via trappetårn 15.

OBS! Hvis du I forvejen har trukket og printet billet til disse afsnit, opfordrer vi til at smide billetterne ud og downloade dem igen, da indgangsforhold og sektionsnavne kan være ændret.

I den forbindelse vil vi gerne takke Silkeborg IF for deres samarbejde, som har gjort, at vi har fået over 1.000 flere billetter til vores egne fans.

Træk af nye billetter for sæsonkortholdere og billetabonnenter
Har du sæsonkort eller via dit billetabonnement har trukket en billet til en plads i de afspærrede områder, har du mulighed for at trække en ny gratis billet til ledige pladser på stadion.

Vær dog opmærksom på, at pladsen er stærkt begrænset, og der desværre kan være udsolgt.

Havde du købt en billet til en plads I de afspærrede områder, kan vi desværre ikke tilbyde en ny plads til kampen.

Har du købt en billet, men kunne have trukket den gratis?
Hvis du har betalt for en billet i stedet for at trække den gratis via dit sæsonkort eller billetabonnement, så kontakt os på [email protected].

Skriv billetnummeret på de billetter samt email på de sæsonkort/billetabonnementer det drejer sig om.