Overtidssejr i Parken

01.04.2024 14:25

Mandag eftermiddag stod vi overfor FC København i Parken til første Derby af to i Mesterskabsspillet.

Det blev en dramatisk kamp, hvor vi efter at være bagud i pausen, fik vendt opgøret i anden halvleg og på en overtidsscoring af Sean Klaiber kunne tage hjem til Vestegnen med alle tre point.

Kampen begyndte med et spilstop, der forlængede første halvleg med ti minutters tid.  Derefter var kampen meget jævnbyrdigt, hvor vi var mest på bolden, men hvor målchancerne var få.

Første mål tilfaldt hjemmeholdet efter 42 minutters spil, hvor Peter Ankersen modtog bolden og sparkede fra en spids vinkel bolden i mål ved modsatte stolpe.

Efterfølgende havde vi nogle store chancer i FC Københavns felt, men hjemmeholdets føring holdt til pause.

Anden halvleg begyndte mindre godt for vores vedkommende, hvor hjemmeholdet fik lagt et godt pres og sværmede om Patrick Pentz’ mål.

Mathias Kvistgaarden kom på banen med en halv time tilbage af Derbyet, og den unge angriber fik efter blot ni minutter på banen sat udligningen i kassen efter en flot solotur, hvor han køligt fik lagt bolden ind over Kamil Grabara ved modsatte stolpe.

Spillet bølgede frem og tilbage i kampens afslutning, hvor begge hold havde svært ved at finde målmulighederne.

Med få minutter tilbage af ordinær spilletid var hjemmeholdets Roony Bardghji tæt på med en flugter fra distancen, men Patrick Pentz fik flot afværget forsøget.

I overtiden kom så den blågule forløsning i Parken, hvor Sean Klaiber dukkede op ved bageste stolpe og fik hamret bolden i kassen i overtiden. Dermed var vi på sejrsskurs i Mesterskabsspillets første Derby, og stilling holdt de resterende overtidsminutter, og så kunne festen bryde løs i den blågule ende.