Lauritsen: Skal være der fra start

07.04.2024 12:54

I morgen aften står vi overfor Silkeborg IF på Brøndby Stadion i Mesterskabsspillet, hvor vi skal forsøge at bygge videre på den fornemme Derby-sejr i Parken. 

Vores forsvarsspiller Rasmus Lauritsen er klar til at kæmpe for de tre point, som det også blev til for et par uger siden, da vi slog silkeborggenserne på Brøndby Stadion med 4-1, men er også indstillet på, at det er en ny kamp, der skal spilles mandag aften.

- Hver gang vi spiller her på Brøndby Stadion, så er det en must-win-kamp. Det bliver det også mod Silkeborg, men vi har stor respekt for dem og ved, at hvis vi ikke spiller vores spil, så er det også et rigtig dygtigt hold, så vi skal bare være der fra start.

- Man er nødt til at tage kampene, som de er, og det bliver en anden kamp mod Silkeborg end det var mod FC København. Vi løste det godt sidst, men igen, det bliver en helt ny kamp, og det er bare med at gøre de ting, vi har været gode til, bare en tand bedre hele tiden, for jeg synes, at vi bliver bedre og bedre. Lad os håbe, at det fortsætter, for så kommer vi også til at slå Silkeborg, fortæller Rasmus Lauritsen.

Se hele interviewet med Rasmus Lauritsen på Brøndby TV.