Jesper Sørensen: Manglede kvalitet i vores spil

08.04.2024 18:14

Mandag aften blev det til en pointdeler på Brøndby Stadion, da vi fik besøg af Silkeborg IF i Mesterskabsspillet. 

Her blev det ikke til tre point som håbet, på trods af en fornem scoring af vores norske angriber Ohi Omoijuanfo. Silkeborg IF gjorde det nemlig svært for os gennem hele kampen og kom også på tavlen med en udligning i kampens slutfase.

Cheftræner Jesper Sørensen var efter kampen ærgerlig over, at det ikke blev til en sejr på Brøndby Stadion, men erkender, at gæsterne gjorde det til en svær kamp og at uafgjort ikke var et ufortjent resultat for kampen.

- Jamen, jeg er ærgerlig. Jeg havde håbet, at vi kunne vinde kampen, selvfølgelig. Det var en svær kamp for os. Det vidste vi også godt på forhånd, fordi det er sådan det er i det her Mesterskabsspil. Folk er allerede begyndt at indregne sejrene, allerede inden vi går på banen. 

- Det var en svær kamp for os, Silkeborg var dygtige med bolden og lod os løbe meget, men jeg synes egentlig indsatsmæssigt var vi der og gjorde alt det, vi skulle, men kvaliteten i vores spil var der ikke, og det gjorde hele tiden at der blev mange overgange i spillet, som gjorde, at vi skulle arbejde enormt hårdt. 

- Jeg er jo ærgerlig over, at vi ikke kan vinde kampen, men jeg må også konstatere, at det er en lige kamp, så et uafgjort resultat er ikke unfair.

Se hele nedtaktsinterviewet med cheftræner Jesper Sørensen på Brøndby TV.