Jesper Sørensen: En stor forløsning

01.04.2024 15:26

Første Derby i Mesterskabsspillet stod for døren mandag eftermiddag, hvor vi på en sen scoring Sean Klaiber kunne tage fra Parken med tre point.

Jesper Sørensen var selvsagt en glad cheftræner ved sidelinjen efter kampen, hvor han satte ord på den store forløsning i overtiden og sejren mod ærkerivalerne.

- Det var et fantastisk mål og det var jo selvfølgelig en stor forløsning. Jeg synes ikke, at vi havde teten i anden halvleg. Jeg synes, vi spillet fornuftigt i første uden at blive rigtig farlige, men det er klart, at det løfter alting, at vi kommer tilbage fra en svær situation mod et rigtig stærkt FC København-hold og herinde i Parken får vendt kampen over til vores fordel.

- Vi har en struktur, vi læner os selv opad, og vi tør stole på hinanden, når det er rigtig svært. Ikke bryde ud og gøre vores eget, det har vi haft en tendens til på tidligere tidspunkter sidste år. Det har vi ikke mere. Nu stoler vi på en struktur, vi har. Vi stoler på de aftaler, vi har. Vi holder fast i hinanden, og så ved vi godt, at det er svært indimellem, men det siger alt om holdet, at vi kan blive inde i kampen.

- Et stolpeskud til FC København og en chance oven i det, der kunne have gjort det til 2-0, vil have gjort det svært for os, men første gang, vi er bagud i pausen, og vi får det alligevel vendt. Selvfølgelig med nogle rigtig flotte matchvinderaktioner, så det var fantastisk.

Se hele interviewet med cheftræner Jesper Sørensen på Brøndby TV.