Flest kampe som udlænding i Brøndby IF

03.04.2024 08:20

196 kampe og rekordindehaver for flest kampe som udenlandsk spiller på Vestegnen.

Det er, hvad vores kroatiske midtbanekriger Josip Radosevic kan pryde sig med efter sit indhop i mandagens Derby-sejr i Parken.

Josip Radosevic ankom til Vestegnen i sommeren 2018 under daværende cheftræner Alexander Zorninger, og her har kroaten siden udmærket sig for sin professionalisme, fightervilje og krigerinstinkt.

Midtbanespilleren var ligeledes med til at sikre det første mesterskab i 16 år, da vi i maj 2021 kunne løfte pokalen som danske mestre på Brøndby Stadion.

De 196 kampe i gult og blåt betyder samtidig, at Josip Radosevic nu er den spiller i Brøndby IF's historie, der har spillet flest kamp i gult og blåt som udlænding. Den hidtige rekordholder var Aurelijus Skarbalius, der i perioden 1995 - 2006 noterede sig for 195 kampe i Brøndby-trøjen. 

Til det taktiske møde ovenpå sejren i Parken blev Josip Radosevic og resten af spillertruppen samt stab præsenteret for en hyldestvideo til ære for den 30-årige kroat. Her sendte tidligere udenlandske Brøndby-spillere, trænere og familie en videohilsen med lykønskninger til den nye rekordholder.

Se hyldestvideoen på Brøndby TV, som spillere og stab blev præsenteret for.

Du kan også se hans reaktion på videoen her.