Familie Fanzonen åbner 3 timer før til søndagens topkamp

16.04.2024 11:45

Søndag kommer FC Midtjylland på besøg til et vaskeægte topbrag på Brøndby Stadion med kampstart kl. 18:00.

Vi har planlagt en dag, der vil glæde både børn og voksne, så tag jeres blågule trøjer på og mød op til massevis af spændende aktiviteter, konkurrencer, sjov og leg.

Vær opmærksom på, at Familie Fanzonen allerede åbner 3 timer før på søndag.

Du kan få et overblik over alle aktiviteterne herunder.

Femkamp
Kom til Brøndby IF's femkamp i Familie Fanzonen fra kl. 15:00 til 17:30. Her skal du igennem følgende øvelser:

  • Sprinttest
  • 360°-banen
  • Jonglering
  • Fartmåler
  • Fodbolddart

Arbejdernes Landsbank sponsorerer 3 signeret fodbolde ved lodtrækning blandt alle deltagere, der har gennemført femkampen.

Matchwinner
Vi har den store fornøjelse at byde endnu engang velkommen til Matchwinner. Denne gang finder du dem ved præcisionsskud fra kl. 16:00 til 17:00, hvor de tre bedste har mulighed for at vinde en Mystery Box.

Nanok kommer forbi
Halvanden time før kampstart kommer vores maskot, Nanok, forbi for at sige hej og tage billeder. Det bliver en fantastisk mulighed for børnene at møde vores maskot og få taget en selfie med vores glade isbjørn.

Turning Tables
Resten af sæsonen kan du få taget et familieportræt, som du kan tage med hjem og sætte i ramme. Derudover vil børnefotografer inden kampen bevæge sig rundt og tage stemningsbilleder fra dagen, ligesom det også vil være unge fra Turning Tables, der agerer DJ's i Familie Fanzonen.

Udendørs aktiviteter
Udover vores femkamp kan du også lege på vores hoppeborg, hoppe ind på vores oppustelige fodboldbane eller på en af vores to pannabaner. Få foreviget dagen og deltag i vores MySelfie konkurrence, som er placeret i vores Brøndby IF-container. Her har du også mulighed for at prøve lykken på Lykkehjulet.

Og når sulten melder sig, kan du besøge de forskellige foodtrucks for at få lidt lækkert at spise eller snacks og drikke fra vores nye udendørs containerbar. Vi har sørget for masser af spiseplads og parasoller, så man kan nyde sin mad med familien.

Indendørs underholdning
Hvis I trænger til at slappe af eller vil prøve noget andet, kan I hoppe et smut indenfor i Familie Lounge, hvor der venter en masse spændende aktiviteter. Tag et kig i vores krea-område og bliv klar til kamp. Her kan børnene lade kreativiteten flyde frit, eller besøg vores MiniBar til lidt forfriskninger. Vi har også sørget for FC24 Skill Games, der vil udfordre alles evner.

Så kom og vær med til en dag fyldt med familievenligt sjov og spænding ved vores Familie Fanzone. Vi glæder os til at se jer alle til en dejlig forårsdag med masser af blå-gul energi og fodboldglæde.

Bemærk, at alle med en gyldig kampbillet kan deltage i Familie Fanzonen.

Brøndby IF Women spiller lørdag
Dagen før herrernes kamp, altså nu på lørdag kl. 13:00, går Brøndby IF Women på banen på Bane 2, hvor de skal forsvare førstepladsen mod ærkerivalerne fra HB Køge.

Dørene åbner 45 minutter før kampstart, hvor Fanzonen byder på muligheden for at spille fodbolddart, en kamp på panna-banen eller spille cornhole med din familie eller venner. Fanzonen vil være åben indtil efter pausen, og der er også mulighed for at købe mad og drikke.

Har du sæsonkort- eller er billetabonnent, kan du få gratis entré til kampen. Herudover kan alle i alderen 0-14 år komme gratis ind, mens unge i alderen 15-17 år kan få adgang for blot 25 kr. 

Du kan købe billetter her.