Sikker sejr i Oddset Pokalen

27.09.2023 17:57

Onsdag aften indtrådte vi i Oddset Pokalen i turneringens tredje runde, hvor vi tog imod HIK fra Hellerup. Vi spillede som udebanehold på trods af, at aftenens kamp var flyttet til Brøndby Stadion.

Kampen startede med et tungt blågult overtag, og det lykkedes os flere gange at få spillet os igennem til store chancer, men den sidste skarphed udeblev. 

Der skulle dog ikke gå lang tid, før vores tunge pres udmøntede sig i en scoring. I det 19. minut bragte Yuito Suzuki os foran med sit første blågule mål, da han opsnappede en skidt clearing fra HIK’s målmand. Japaneren sparkede bolden i det tomme mål fra 30 meters afstand til stillingen 0-1.  

To minutter senere var vores unge japaner på spil igen, da han forsøgte sig med et skud fra kanten af feltet. HIK’s keeper parerede bolden, og her kom Oscar Schwartau først på den løse bold i feltet og fordoblede vores føring. 

Derfra flyttede HIK sig længere frem på banen, hvilket åbnede op for flere chancer i begge ender, men scoringerne udeblev, og dermed kunne vi gå til pause med en føring på 2-0.

Anden halvleg blev indledt på samme måde som i den første med de blågule i boldbesiddelse det meste af tiden. I det 63. minut kom vi på 0-3, da et veludført hjørnespark blev bokset i eget net af HIK’s målmand. 

Kort efter blev både Mateusz Kowalczyk og 17-årige Clement Bischoff sendt på banen og fik dermed debut for Brøndby IF. Også Emmanuel Yeboah kom ind i opgøret og fik sine første minutter på Brøndby Stadion. 

De debuterende spillere gjorde en god figur og særligt Clement Bischoff fik vist lidt af sine driblefærdigheder, der flere gange var tæt på at resultere i en scoring.

Resten af kampen forløb dog målløst, og derfor kunne vi gå fra banen på Brøndby Stadion med en 3-0-sejr. Dermed er vi videre til fjerde runde af Oddset Pokalen. Vi trækker vores modstander torsdag aften. Næste runde bliver spillet mellem 31. oktober og 2. november.