Sejr over Randers FC

03.09.2023 18:01

Søndag eftermiddag tog vi fjerde sejr på stribe, da Randers FC blev sendt hjem med et 3-1-nederlag på Brøndby Stadion. Ohi Omoijuanfo og Mathias Kvistgaarden kom begge på tavlen, mens Jacob Rasmussen fik lavet sit første mål i den blågule trøje. 

Opgøret startede med et blågult pres, der fik trykket gæsterne langt tilbage på banen. Det gav pote efter blot syv minutter, da Jacob Rasmussen kunne bugsere bolden det sidste stykke ind over stregen efter en dødbold, og så var vi allerede tidligt på 1-0. Det blev endnu bedre, da Ohi Omoijuanfo stangede os på 2-0 små ti minutter senere efter endnu en dødbold. 

Herfra fortsatte vi med at presse på, og i første omgang lykkedes det også Mathias Kvistgaarden at få tilkæmpet sig et straffespark. Desværre ville VAR det anderledes. Efter et gennemtjek blev der dømt en offside i opspillet. 

Heldigvis rystede det ikke Kvistgaarden, der igen - kort efter - kom i helterollen. Angriberen kom flyvende ind i Divkovic' perfektslåede indlæg, og så stod det 3-0. Den føring holdt frem til pausen. 

Efter sidebyttet blev det en smule mere tempofattigt, og der blev længere i mellem chancerne. Kvistgaarden havde i åbningsminutter en god mulighed for at gøre det til 4-0, men måtte se sig nappet af Carlgren i Randers-buret. 

Efter det fik gæsterne overtaget i opgøret, og fik også reduceret efter et fint opspil, men selvom randrusianerne kæmpede for at komme yderligere tilbage i opgøret, blev der ikke scoret mere, og så kunne de 21.081 fremmødte tilskuere se Jesper Sørensens mandskab snuppe fjerde sejr på stribe.