Sejr over AC Horsens i Future Cup

04.09.2023 16:00

Mandag eftermiddag tog vi hul på den nye Future Cup-sæson, da AC Horsens blev besejret med 3-1 på Nordstern Arena. 

Efter en jævnbyrdig første halvleg var det hjemmeholdet, der kunne bringe sig foran midtvejs, på en afslutning der udplacerede Thomas Mikkelsen. Undervejs fik Oscar Schwartau noteret sig for to fine muligheder, i en ellers chancefattig første halvleg. Derfor måtte vi gå til pause med en Horsens-føring på 1-0. 

Bedre blev det i anden halvleg, da den uofficielle debutant, Emmanuel Yeboah, netop efter sidebyttet fik bragt balance i regnskabet, da han fra kanten af feltet udnyttede at hjemmeholdets keeper var langt ude af målet, og så kunne ghaneseren lægge bolden over ham og ind i nettet til sin første blågule scoring. 

Kort efter fik Oscar Schwartau tilkæmpet sig et straffespark, som han selv fik eksekveret sikkert fra pletten, og så var i foran 2-1. 

Mod slutfasen blev indskiftede Jonathan Agyekum sendt i dybden, og med et dejligt overblik fandt han Yeboah midt for mål. Angriberen sparkede i første omgang lige på Horsens-keeperen, men på akrobatisk vis fik han sendt returbolden i kassen til resultatet 3-1. 

Dermed fik vi en sejr i sæsonens første Future Cup-kamp.