Pentz: Kan ikke vente med at komme i kamp igen

14.09.2023 15:02

På søndag går turen til Aarhus, hvor vi krydser klinger med AGF foran et fyldt udebaneafsnit på Ceres Park. Kampen falder efter  en flot stime på fire sejre i streg, som vi skal forsøge at bygge videre på efter landsholdspausen.

Vores nye mand mellem stængerne, Patrick Pentz, glæder sig til igen at komme i kamp efter pausen.

- Landsholdspausen var god for mig personligt, fordi jeg har haft mere tid til at vænne mig til tilværelsen i klubben og i landet. Der er meget uden for banen, du skal tage hånd om, når du skifter klub, og der har jeg brugt pausen effektivt. Jeg føler mig superkomfortabel nu i klubben. 

- Jeg tror, at alle i truppen glæder sig til at komme igang med Superligaen igen efter landsholdspausen. Pausen har været god for os, hvor vi har haft mulighed for at restituere og træne godt på nogle detaljer. Nu kan vi ikke vente med at komme tilbage i kamp, og så foran vores fans, der endnu en gang har sørget for et proppet udebaneafsnit. Det glæder vi os helt vildt til.

I de seneste fire kampe er der blot blevet lukket ét mål ind, og Patrick Pentz er begejstret for det defensive arbejde, som hele holdet bidrager til.

- Jeg synes, at vi er rigtig gode til at forsvare i fællesskab hele holdet. Vi har et rigtig godt fokus, når vi ikke er på bolden, og det er meget positivt. Hvis du ikke lukker mål ind, så er du også sikret minimum ét point. Vi scorer ofte, fordi vi også har meget kvalitet fremme, men for mig som målmand er det vigtigeste selvfølgelig at holde så mange clean-sheets som muligt. 

Det bliver ikke nogen nem opgave, når vi løber på banen på Ceres Park i Aarhus, men Patrick Pentz ser meget gerne, at vi kan gå i bussen med tre point efter opgøret.

- Jeg synes, at vi har brug for de tre point på søndag. Vi skal bruge tre point, hvis vi skal derhen, hvor vi gerne vil være. Det bliver ikke let, men vi skal gøre alt for at det lykkes, og sådan et mindset bør et hold som Brøndby IF altid gå ind til kampene med.