Mensah inden pokalopgør: Vi skal ud at vinde

26.09.2023 14:18

Onsdag skal vi i aktion i Oddset Pokalen, hvor vi i tredje runde møder Hellerup IK fra 2. division.

Da HIK er lavest rangeret i opgøret, vil de være hjemmebanehold, men efter ønske fra Hellerup IK, vil kampen spilles på Brøndby Stadion. 

Anfører Kevin Mensah ser frem til at tage hul på denne sæsons pokalturnering, hvor ambitionerne er høje.

- Vi træder ind i pokalturneringen, som vi går efter at vinde. Vi vil gerne gå hele vejen, og det starter mod Hellerup IK, og vi skal ud at vinde. Der kommer et hold, som har hjemmebane på Brøndby Stadion, og som gerne vil ind og lave ballade. Det er årets kamp for dem, men vi er favoritter ligegyldigt, hvor kampen spilles, så vi skal ud at vinde.

- Vi skal fortsætte med de gode præstationer, vi har set de sidste par uger. Også selvom vi tabte Derbyet i søndags, så spillede vi en rigtig fin kamp. Selvfølgelig med al respekt for modstanderen, så er det jo en kamp, som vi alle sammen forventer, at vi skal vinde og gå videre fra. Vi skal ud at vise, at vi er Superliga-holdet, og at vi er et bedre hold, og det er jeg sikker på, at vi gør, fortæller anføreren.

Drømmer om pokalfinale
Kevin Mensah har selv prøvet at spille pokalfinaler i den blågule trøje og lægger ikke skjul på, at målet er at opleve det igen denne sæson.

- Det er en festdag, så det ville selvfølgelig være ekstremt fedt at nå til pokalfinalen. Der skal spilles en del kampe før finalen, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi som hold har en ambition om at vinde pokalturneringen i år. Det starter i morgen mod Hellerup IK.

Pokalkampen mod Hellerup IK fløjtes i gang onsdag kl. 18:00, og hvis du ikke har sikret dig plads til opgøret, kan du finde billetter her.