Kvistgaarden: Skal udnytte fansenes energi

21.09.2023 13:36

På søndag venter sæsonens første Derby, når vi på et udsolgt Brøndby Stadion tager imod FC København i 3F Superligaen.

Mathias Kvistgaarden kan allerede mærke spændingen i kroppen her tre dage inden opgøret, der altid har haft en ekstra stor betydning for angriberen.

- Jeg glæder mig sindssygt meget. Det er en fed kamp at spille, og det er altid stort på Brøndby Stadion. Der er ikke nogen tvivl om, at man godt kan mærke, at man er spændt. Det sidder i kroppen i flere dage op til sådan et Derby. Jeg glæder mig rigtig meget. Det har altid betydet noget, både som ungdomsspiller og seniorspiller.

- Jeg prøver at få den her Derby-energi til at smitte af på de andre i truppen. Selvfølgelig er alle klar over, hvor stor en kamp dette opgør er, men vi har stadig nogle nye spillere i truppen, der ikke har prøvet at spille et Derby før. Det er selvfølgelig med at få dem med og give dem en dybere forståelse for, hvad et Derby betyder for klubben og specielt for fansene omkring os.

Det bliver et fyldt Brøndby Stadion, der venter Mathias Kvistgaarden og resten af truppen, når vi går på banen til Derbyet. Den unge angriber glæder sig utrolig meget til at mærke stemningen og forhåbentlig kunne give fansene en Derby-sejr.

- Jeg er ikke i tvivl om, at stemning bliver ekstremt god. Der var allerede udsolgt i sidste uge, og det er jeg sikker på giver et brag af en stemning. Det glæder alle i truppen sig til at mærke. Vi skal udnytte den energi, fansene giver os og gå målrettet efter at betale dem tilbage med en sejr. Det vil betyde alt.

- Vi har en solid tro på, at vi kan tage tre point. Der er ikke nogen af os, der har en anden tro i hovedet. Alle er hundrede procent overbeviste. Vi er en hel trup, der kommer ud på græsset på Brøndby Stadion med tro på en Derby-sejr. Det kan ikke beskrives, hvor meget jeg gerne vil gå med gutterne i omklædningsrummet med en Derby-sejr efter kampen. Det er dét, jeg brænder for. 

Derbyet bliver fløjtet i gang kl. 14:00 på søndag og kan ses på TV3+ og Viaplay.