Jesper Sørensen: Vi er inde i en god resultatmæssig stime

03.09.2023 20:03

Søndag aften endte det med sæsonens femte sejr, og den fjerde på stribe, da Randers FC blev besejret med 3-1. På trods af sejren var cheftræner Jesper Sørensen ærgerlig over, at holdet ikke formåede at følge op på en stærk første halvleg, der grundlagde sejren. 

- Jeg står med en lidt ambivalent følelse. Vi spiller en enormt flot første halvleg, hvor vi er sprudlende, vi har fart i spillet og er over Randers hele tiden. Efter pausen står vi for fladt. Vi kommer ikke frem på banen, vi bliver for passive og får slet ikke holdt fast i bolden. Jeg er selvfølgelig superglad for sejren. Den betyder meget for os. Vi er inde i en stime af gode resultater, så det er selvfølgelig positivt. 

Fælles for aftenens tre scoringer var, at de alle sammen blev sat ind med et hovedstød efter en dødbold. Det var første gang i sæsonen at de lykkedes at score fra den front, og det glædede Jesper Sørensen at få slået hul på den konto. 

- Det var dejligt at få åbnet målkontoen på dødbolde. Her har vi tidligere ikke helt fået det med os, som vi egentlig synes, at vi skulle. Det fik vi så i dag, og så er det klart at skaprheden i vores indlæg den var fin i visse momenter, fortalte cheftræneren. 

Se hele interviewet med Jesper Sørensen på Brøndby TV.