Frederik Alves: Vi skal udnytte vores momentum

02.09.2023 12:00

I morgen ruller bolden igen på Brøndby Stadion, når Randers FC kommer på besøg i syvende runde af 3F Superligaen.

Vi går ind til kampen med en sejrstime på tre sejre, og det momentum skal udnyttes, fortæller midtstopper Frederik Alves.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er i god form for tiden med tre sejre i træk. Vi skal ud og udnytte det momentum, vi har lige nu, og sætte os på kampen mod Randers. Nu spiller vi også hjemme, så vi har forhåbentlig hele stadion bag os. Den opbakning skal udnyttes, så vi forhåbentlig kan stå med en sejr ved slutfløjt.

- Det vil betyde alt med en sejr mod Randers. Det betyder jo bare alt i fodbold, og hvis vi vinder i morgen, så er der ingen tvivl om, at det vil gøre landsholdspausen meget bedre. 

Ud over at det er blevet tre sejre på stribe, er det nullet også holdt i alle tre opgør. Frederik Alves fortæller om det gode samarbejde, der er bygget op i Brøndby-defensiven.

- Vi har en rigtig god relation med hinanden i forsvaret, og det skal vi uden tvivl bygge videre på med gode resultater. Når nu relationerne er så gode, så giver det også noget tryghed i forhold til, at man kender sidemanden og stoler på ham, og så kan man fokusere mindre på dem.

- Man har jo en tro på, at de klarer deres ting, og så kan man fokusere mere på sig selv på banen og sine opgave og dirigere mere fremadrettet i stedet for til siderne. Vi arbejder alle på at få mange flere clean sheets i løbet af sæsonen.

Kampen mod Randers FC fløjtes i gang i morgen kl. 16:00, og du kan se opgøret på 6'eren eller discovery+.