Femte sejr på stribe

17.09.2023 17:56

Søndag aften blev det til en flot 3-0-sejr, da vi gæstede AGF på Ceres Park. Daniel Wass, Ohi Omoijuanfo og Nicolai Vallys stod for scoringerne, der sikrede den femte sejr på stribe.

Opgøret blev indledt i et højt tempo, hvor både spil og chancer bølgede fra ende til anden. Vores første reelle afslutning stod Ohi for, da han på fornem vis blev sat op af Nicolai Vallys efter knapt et kvarters spil. Desværre måtte nordmanden se sit hovedstød blive snuppe ved fjerneste stolpe.

Kort efter måtte Mathias Greve udgå med skade i baglåret, da han havde taget et aggressivt tilbageløb. Ind i stedet kom Josip Radosevic.

Midtvejs i halvlegen blev hjemmeholdet reduceret til ti mand, da AGF-keeperen hev Kvistgaarden omkuld. Det betød en tidlig marchorder, og et blågult straffespark. Det stod Daniel Wass for at eksekvere, og så kunne vi bringe os foran 1-0.

Herfra var det spil til et mål i resten af halvlegen, og det blev udnyttet til at bringe os yderligere foran, da Ohi Omoijuanfo fandt vej til nettet for tredje kamp i streg. Dermed gik vi til pause med en 2-0-føring.

Efter pausen forsøgte hjemmeholdet at presse på for en hurtig reducering, men i stedet var det Nicolai Vallys, der med et dejligt hug, kunne bringe os på 3-0.

Indtil nu et fuldstændig identisk udgangspunkt som sidst vi var på besøg i Aarhus. Herfra var det dog en anderledes kontrolleret blågul indsats, der gjorde at Patrick Pentz ikke fik meget at lave i målet. Derfor endte det også 3-0, og vi kunne tage hjem til Vestegnen med tre point i bagagen og den femte sejr på stribe.