Divkovic: Wingbacken passer godt til mig

01.09.2023 12:26

I det nyeste afsnit af Fokus på Brøndby TV sætter kroaten ord på det at skifte fra den offensive linje og ned på en venstre wingback.

På baggrund af en række stærke præstationer i træningskampene på venstre wingback var Marko Divkovic nemlig atter tilbage i startopstillingen i udesejren mod Vejle i mandags.

- Inden sæsonen fortalte cheftræneren mig, at han mente, at jeg godt kunne spille på den venstre wingback. Så i løbet af opstarten og træningskampene spillede jeg ude på den position og følte selv, at jeg skridt for skridt gjorde det bedre og bedre, fortæller Divkovic og fortsætter:
- Jeg lærer hele tiden, i forhold til hvordan jeg skal dække op, hvornår man skal løbe på lange bolde i bagrummet osv. Det er selvfølgelig meget anderledes i forhold til at spille i den offensive linje, men jeg føler, det er en god position for mig, for jeg kan godt lide at spille ude på siden.

Se hele afsnittet på Brøndby TV.

Du skal have et abonnement til Brøndby TV+ for at streame dette afsnit.

 

Har du ikke Brøndby TV+?
Hvis man ikke er sæsonkortholder eller billetabonnent, som automatisk har gratis adgang til Brøndby TV+, men blot ønsker at købe et abonnement til Brøndby TV+, kan man gøre det for kun 49 kr./md. 

Således kan du få adgang til premium-indhold som eksempelvis Fokus, 'Spørg Løs!' og live streaming af vores træningskampe.

Køb adgang til Brøndby TV+ her.