Brøndby IF spiller i unikke Red Barnet-trøjer mod Randers FC

02.09.2023 10:00

Ønsker du allerede nu at støtte Red Barnets landsindsamling, kan du overføre et valgfrit beløb på MobilePay 121364.

Til søndagens kamp mod Randers FC vil vi spille i unikke versioner af denne sæsons hjemmebanetrøje, da vi sammen med Fanafdelingen, Oddset, NTG og Boozt ønsker at sætte et stort fokus på Red Barnets Landsindsamling, som netop finder sted på søndag 3. september.

Til kampen på søndag vil hver enkelt spillertrøje have en børnetegning på brystet samt et tegnet Red Barnet-logo i nakken. Temaet for tegningerne er "leg", og både tegninger og logo er lavet af børn, der er tilknyttet Red Barnet Vestegnens klubber og aktiviteter.

Her mødes børn og familier med engagerede frivillige om aktiviteter, der fremmer deres trivsel og indlemmer dem i et godt og positivt fællesskab.

Hver af de unikke kamptrøjer vil efter kampen blive sat på auktion på Odendo, hvor det indsamlede beløb vil gå ubeskåret til Red Barnet. Du kan byde på trøjerne fra starten af næste uge og syv dage frem. Vi melder ud, når auktionen går i gang.

Administrerende direktør, Ole Palmå, fortæller her om det store fokus på Red Barnet:

- En kæmpe tak skal lyde til Oddset, NTG og Boozt for at bakke op om dette fantastiske initiativ, så vi på søndag kan spille i en trøje udelukkende med fokus på Red Barnet. Red Barnet er klubbens CSR-partner, og de har deres årlige landsindsamling netop på søndag, så vil vi gerne give dem opmærksomhed gennem trøjerne samt støtte indsamlingen ved efterfølgende at donere de matchworn spilletrøjer på auktion. Red Barnet gør en stærk og prisværdig indsats for en masse børn, der har det svært, så vi er meget taknemmelige for, at vi oplever en stor opbakning blandt vores partnere og fans til at støtte op om Red Barnets arbejde.

Tom plads på brystet bruges til godt formål
Hos Red Barnet glæder man sig ligeledes over den store opbakning fra Brøndby IF. 

- Vi ser altid frem til den 1. søndag i september måned her i Red Barnet, for der ligger vores årlige landsindsamling, og i år glæder vi os ekstra meget over, at vores samarbejdspartnere i Brøndby IF bakker op om vores landsindsamling og vores vigtige arbejde for at hjælpe udsatte børn herhjemme og ude i verden, siger Katrine Aadal Andersen, der er Head of Corporate partnerships & CSR i Red Barnet.

I Danske Spil og Oddset fortæller administrerende direktør i Danske Licens Spil, Karsten Fogh Holanng, om samarbejdet omkring landsindsamlingen på søndag.

- Vi er rigtig glade for, at vores tomme plads på trøjen bruges til et godt formål. Udover at lave en tydelig markering af, at pengespil skal udbydes, markedsføres og spilles med omtanke, er det meningen, at trøjen i samarbejde med klub og fans kan bruges til andre ting, som hylder fællesskabet i klubben og støtter gode formål. Vi glæder os til at se den unikke trøje i brug på søndag og ser frem til det videre samarbejde med fans og klub.

Boozt ærmelogo skiftes ud med Red Barnet
Hos Boozt fortæller Team Lead for sponsorater og partnerskaber, Daniel Meisling, om Red Barnet-indsatsen:

- Hos Boozt er vi glade for at kunne bidrage til at skabe fokus på Red Barnets vigtige indsatser og markere deres årlige landsindsamling ved, at vi til denne kamp skifter Boozt-logoet på spillertrøjen ud med Red Barnet.

Fanafdelingen vil i forbindelse med landsindsamlingen ligeledes sørge for, at der til søndagens kamp står 20 fans klar ved Brøndby Stadions indgange med indsamlingskilte.

Ønsker du allerede nu at støtte Red Barnets landsindsamling, kan du overføre et valgfrit beløb til MobilePay 121364.