Billetinformation til Derby på Brøndby Stadion

10.09.2023 07:00

Inden længe er det tid til sæsonens første Derby, når FC København gæster Brøndby Stadion søndag 24. september kl. 14.00.

Du kan i denne artikel finde relevant information om billetsalget til kampen.

Hvis du ikke har sæsonkort eller billetabonnement til Brøndby Stadion, så starter det åbne billetsalg fredag 15. september kl. 13.00.

Du kan købe billet via billet.brondby.com eller i Brøndby Shoppen.

Sæsonkortholdere på Sydsiden, som skal trække billet til kampen, og fans med billetabonnementer har tidlig adgang til at trække billetter. Se nedenfor, hvornår du kan trække billet, hvis det er krævet.

Du kan allerede nu købe et billetabonnement til Brøndby Stadion og få tidlig adgang til billetsalget og dermed have de bedste muligheder for de pladser, du ønsker.

Læs mere om billetabonnementer her og køb fra 89 kr. om måneden her.

Opdeling af Sydsiden Øvre
Du kan på nedenstående grafik se opdelingen af Sydsiden Øvre til denne kamp:

- Svingets kapacitet genetableres, så afsnit S125 igen er inkluderet.

- Sydsiden Øvre stemningsafsnit vil indbefatte afsnit S126-S129. Her vil alle pladser være unummererede.

- Afsnit S130 og S131 fastholdes som nummererede siddepladser.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Sydsiden Øvre vil være opdelt i de tre afsnit med fysiske afspærringer. Det vil altså ikke være muligt at bevæge sig mellem de forskellige afsnit af tribunen.

Som til de foregående kampe vil der være billettjek for adgang til både ’Svinget’ samt stemningsafsnittet på Øvre. Hvis du ønsker plads i ’Svinget’ eller i stemningsafsnittet på Øvre, er det derfor vigtigt, at du har en billet til det korrekte afsnit.

Hvis du er interesseret i en billet til stemningsafsnittet på Sydsiden Øvre skal du læse mere i bunden af denne artikel.

Sæsonkortholdere i bestemte sektioner skal trække billet
Hvis du har sæsonkort på Sydsiden Nedre eller i afsnittene S126-S129 på Sydsiden Øvre, vil dit sæsonkort ikke automatisk give adgang. Du skal derimod trække en gratis billet for at have adgang til kampen. Du vil derfor kunne opleve, at dit sæsonkort står som ”frigivet” på mit.brondby.com eller i ’Brøndby IF’-appen.

Hvis du har sæsonkort i et andet afsnit end de nævnte, virker dit sæsonkort som normalt.

Sæsonkortholdere på Sydsiden Øvre afsnit S126-129 kan trække en gratis billet fra søndag 10. september kl. 13:00 via billet.brondby.com. Der kan trækkes billet til alle ledige pladser på stadion.

Sæsonkortholdere på Sydsiden Nedre kan trække en gratis billet fra mandag 11. september kl. 13:00 via billet.brondby.com. Der kan trækkes billet til Sydsiden Nedre eller Sydsiden Øvre.

Fans med billetabonnementer kan trække en gratis billet fra mandag 11. september kl. 13:00 via billet.brondby.com.

Som nævnt i starten af artiklen starter det åbne billetsalg fredag 15. september kl. 13.00. Du kan købe billet via billet.brondby.com eller i Brøndby Shoppen.

Mere detaljeret information til de berørte sæsonkortholdere vil blive udsendt via mail senest 9. september.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du trækker din billet, kan du finde en mere detaljeret guide her.

Sydsiden Øvre stemningsafsnit

Det vil ikke være muligt at trække billet til stemningsafsnittet på Sydsiden Øvre i det normale billetsalg. Du skal i stedet læse mere på denne side omkring afsnittet og billetsalget.