Autografskrivning og koncert med Turning Tables i Familie Lounge

02.09.2023 08:20

På søndag byder vi velkommen på Brøndby Stadion, når vi møder Randers FC og som altid vil Familie Loungen være spækket med spændende aktiviteter, konkurrencer og god stemning. 

Denne gang har vi udvidet åbningstiderne, så loungen vil være åben allerede fra kl. 13:00.

Ude foran Familien Loungen vil der som altid være pakket med aktiviteter, hvor du kan teste dine fodboldskills på pannabanen, hoppe på hoppepude, øve dine skud på præcisionsnettet, teste hvor hårdt du kan skyde, dyste i Bean Bag, spille fodbolddart, eller blot spille en fodboldkamp med dine venner på den oppustelige bane.

Indenfor kan du gøre dig kampklar med ansigtsmaling, dreje på Boozt.com-lykkehjulet og se om du er den heldige vinder, deltage i en Fortnite x Only Up! Turnering med præmier fra Carlsberg Sport og MMVision, prøve kræfter med FIFA23, eller spille en omgang bordtennis, bordfodbold eller Sub Soccer.

Som altid har du også mulighed for at vinde en signeret fodbold fra Arbejdernes Landsbank, hvis du kan gætte pause-resultatet af dagens kamp.

Fra kl. 16:00-16:45 vil være autografskrivning med en fodboldspiller.

Skulle den lille sult melde sig, kan du købe snacks og drikkevarer i Familien Loungens minibar, hvor der blandt andet er popcorn og slush-ice. Foran loungen tager Kebab på Farten, Curly Burgers, ”Pizza-Pizza” og kaffevogn imod alle sultne børn og deres forældre. 

Koncert med Turning Tables
Derudover har vi på søndag besøg af Turning Tables fra Brøndby Strand, der optræder med egenproduceret sange på en scene foran Familie Loungen.

Med foto, film og musik som kreative værktøjer skaber organisationen Turning Tables Danmark frirum, hvor unge lærer nye færdigheder, opbygger selvværd, deler oplevelser i positive fællesskaber og sætter ord og billeder på deres drømme. 

I 2023 etablerede organisationen i samarbejde med en lang række lokale partnere et ‘kulturlaboratorie’ - et kreativt hus for børn og unge - i Hallingparken i Brøndby Strand. Kulturlaboratoriet er et mødested, hvor nye fællesskaber kan opstå, og hvor unge skaber kunst og kultur til glæde for hele området.  Det er gratis - alle børn og unge er velkommen i Kulturlabet! 

Aktivitetsprogram:

Kl. 13:00
Familie Loungen åbner

Kl. 13:00- 15:30
Udendørs aktiviteter

Kl. 13:00- 15:30
Bliv kampklar med ansigtsmaling

Kl. 13:00- 15:30
Boozt.com-lykkehjul

Kl. 13:00 – 15:45
Discogruppen spiller musik foran Familie Loungen

13:00-15:30
Fortnite x Only Up Turnering indenfor i Familie Loungen

Kl. 14:00-14:40 
Autografskrivning

15.05-15.35:
Turning Tables optræder foran Familie Loungen

Kl. 16:00
Kampstart

Omkring kl. 17:45
Kampen forventes at afslutte.

Familie Loungen lukker 15 min efter slutfløjtet har lydt.