Sejr over Hvidovre IF

01.10.2023 17:54

Søndag eftermiddag kom vi tilbage på sejrsporet i 3F Superligaen, da Hvidovre IF blev besejret med 3-0 på Pro Ventilation Arena. Dermed vandt vi også sæsonens første slag om Vestegnen. 

Opgøret startede med blågul dominans, og det var også os, der kom frem til de største chancer i kampens indledning. Det gav pote efter bare ti minutters spil, da Nicolai Vallys fandt en formstærk Marko Divkovic i et aggressivt overlap på venstrekanten. Kroaten takkede for oplægget og bragede bolden ind via overliggeren, og så havde vi en tidlig 1-0-føring. 

Føringen kunne være blevet endnu større. Særligt Nicolai Vallys havde to fine hovedstød tæt under mål, men i nettet kom bolden altså ikke. Resten af halvlegen forløb med fine blågule spilmønstre, men skarpheden manglede. I den anden ende havde hjemmeholdet enkelt omstillinger, der kunne have givet en udligning, men her var den manglende skarphed ligeså et stort tema. 

Derfor kunne vi gå til pause med en føring på 1-0. 

Efter sidebyttet bliver det hurtigt endnu bedre, da vi få minutter inde i anden halvleg endelig fik udnyttet overtaget på dødboldene, til at bringe os yderligere foran. Mathias Kvistgaarden sprang til vejrs ved forreste stolpe, og så kunne han sikkert pande os på 2-0. 

Herfra var der løse muligheder i begge ender, men først i slutfasen blev der sat et endeligt punktum, da indskiftede Yuito Suzuki blev sendt i dybden. Japaneren lagde sikkert bolden henover hjemmeholdets keeper, og så kunne han score sit første Superliga-mål, der også blev kampens sidste. 

Derfor vandt vi 3-0 og kunne rejse de syv kilometer hjem til Brøndby Stadion med tre point i bagagen.