Se det nyeste afsnit af Fokus med Daniel Wass

02.11.2023 10:51

I det nyeste afsnit af Fokus på Brøndby TV kan du komme helt tæt på Daniel Wass, som vendte hjem til Vestegnen sidste sommer.

Her fortæller midtbanespilleren om det at komme hjem til sin barndomsklub efter 11 år i udlandet samt den nye, faste rolle, han har fået på midtbanen.

- Jeg vidste jo godt, da jeg kom hjem sidste sommer, at der ville være et ekstra pres og et ekstra øje på mig. Det var helt fint, og det har jeg det helt fint med. Men første sæson var svær, for jeg kom hjem og skulle vænne mig til det hele igen, og oveni kom der så et trænerskifte og formationsskifte undervejs, selvom det ikke skal være en undskyldning, fortæller Wass og sætter ord på sin rolle som midtbanedirigent.

- Jeg har fået en rolle med at bygge spillet op på modstandernes banehalvdel, og jeg føler mig meget komfortabel i den rolle med de spillere, jeg spiller med. Så jeg har fået en lidt anden rolle nu end i min første sæson, og jeg føler, at det går meget bedre kamp for kamp, i takt med vi også har fået mere stabilitet ind i holdet og vores spil. 

Se Fokus på Daniel Wass på Brøndby TV.