Overblik: Sådan gik det vores spillere afsted med landshold

19.10.2023 10:30

Landsholdspausen er ovre, og det er tid til at se frem mod næste Superliga-kamp, som venter denne weekend.

I løbet af landsholdspausen har vi haft flere af vores spillere fra Superliga-truppen og Masterclass i aktion, og du kan i denne artikel få et overblik over, hvordan det er gået dem.

Patrick Pentz 🇦🇹
Vores målmand var udtaget til det østrigske landshold, som mødte Belgien og Aserbajdsjan i EM-kvalifikationen, og som kvalificerede sig til næste års EM-slutrunde i Tyskland.

Pentz så til fra bænken, da østrigerne i deres første opgør tabte med 3-2 til Belgien, mens det samme gjorde sig gældende, da østrigerne i deres andet opgør vandt med 1-0 over Aserbajdsjan, som resulterede i en billet til næste års EM-slutrunde. 

Yuito Suzuki U22 🇯🇵
Suzuki var afsted med Japans U22-landshold, som mødte Mexico og USA i to venskabskampe.

I første kamp vandt japanerne med hele 4-1 over Mexico, hvor Suzuki blev skiftet ind i det 80. minut og fik de sidste ti minutter på banen. 

I den anden kamp tabte Japan med de omvendte cifre fra første opgør til USA, da amerikanerne vandt med 4-1, hvor Suzuki overværede hele opgøret fra bænken.

Mathias Kvistgaarden U21 🇩🇰
Angriberen var udtaget til U21-landsholdet, som mødte Tjekkiet i en vigtig kvalifikationskamp frem mod U21 EM.

Kvistgaarden var med fra start, da danskerne spillede 0-0 mod Tjekkiet, og hvor angriberen blev skiftet ud med få minutter tilbage af opgøret.

Oscar Schwartau, Noah Nartey, Clement Bischoff og Ludwig Vraa U19 🇩🇰
De fire spillere var afsted med U19-landsholdet, som var en tur i Marbella i det sydspanske, hvor de skal deltog i en venskabsturnering med modstand fra Schweiz og Australien.

I første opgør vandt danskerne 3-1 over Schweiz i en kamp, hvor Ludwig Vraa og Clement Bischoff startede inde, mens sidstnævnte bragte danskerne i front i løbet af første halvleg. Nartey og Schwartau kom begge ind fra anden halvlegs start og fik derfor begge 45 minutter på banen.

I det andet opgør var en flyvende Bischoff igen på pletten, da han leverede både et mål og en assist i kampen, som endte med 2-2 mod Australien.

Schwartau, Vraa og Bischoff startede alle tre inde, mens Nartey kom på banen sidst i opgøret.

Lukas Larsen U18 🇩🇰
Forsvarsspilleren var afsted med U18-landsholdet, som deltog i en mini-turnering i Kroatien, hvor danskerne mødte henholdsvis Norge, Holland og værterne Kroatien.

I første opgør blev Larsen skiftet ind i 3-0-nederlaget til Norge, mens han fik alle 90 minutter i danskernes andet opgør mod Holland, som endte med en dansk sejr på 3-1.

I deres sidste opgør blev Lukas Larsen skiftet ind efter en times spil, og her tabte danskerne til værterne fra Kroatien.

Philip Søndergaard og Danial Riaz U17 🇩🇰
De to spillere var afsted med U17-landsholdet, som deltog i en EM-kvalifikationsturnering i Georgien, hvor de mødte Litauen, Østrig og værterne Georgien.

I første opgør startede Søndergaard inde og fik knap 80 minutter på banen, mens Riaz fik det sidste kvarter på banen i en kamp, som danskerne vandt med 4-1 over Litauen. 

I det andet opgør mod værterne fra Georgien led danskerne et nederlag på 2-0, og her startede Riaz inde på midtbanen, mens Søndergaard overværede hele opgøret fra bænken. 

I deres sidste opgør mod Østrig startede Søndergaard på banen, mens Riaz kom på banen efter en times spil, da danskerne spillede 2-2.