Omoijuanfo: Vil gøre alt for at styre kampen

26.10.2023 09:51

Superliga-bolden ruller igen på Brøndby Stadion søndag aften, hvor der står topopgør på programmet for vores vedkommende. FC Nordsjælland kommer således på besøg på Vestegnen til kampstart kl. 18:00.

Vores norske angriber og viceanfører Ohi Omoijuanfo ser frem til opgøret, hvor der vil være mulighed for at tage revanche fra det omvendte opgør i Farum tidligere i Grundspillet, hvor det endte med et nederlag på 3-1.

- Det bliver en anelse kamp på hjemmebane. Vi har selvfølgelig lidt en revanche fra Farum, som helt klart giver ekstra motivation. Men det er klart, at det bliver en svær kamp, for de har et godt hold, og de har jo ønsker om at kæmpe med om medaljerne, fortæller Ohi Omoijuanfo, der lægger vægt på, at de blågule har udviklet sig en del siden det seneste opgør i Farum.

- Nu er det jo lidt tid siden, vi spillede imod dem i Farum, og jeg føler, at vi har udviklet os en del siden. Vi har fået meget mere selvtillid i truppen, end vi havde i den periode. Vi har haft mere tid til at kende hinanden, få en god kemi i spillet. Vi ser rigtig solide ud defensivt, så jeg føler, at vi er et helt andet hold nu, end da vi mødte dem på udebane.

- Det bliver en rigtig topkamp på Brøndby Stadion søndag, så det bliver fedt. Og når vi jo er på hjemmebane, skal vi altid gå efter de tre point. Det skal vi meget gerne have søndag også, fortæller viceanføren.

Stor iver for at vinde topkamp
Den norske angriber vil meget gerne vinde kampen mod en direkte modstander til topplaceringerne i 3F Superligaen, men understreger, at der er mange kampe endnu, og hver kamp er vigtig for at holde tråd i toppen.

- Det vil helt sikkert være rart at lægge en smule afstand til FC Nordsjælland med en sejr søndag, og når vi spiller herhjemme i Brøndby med opbakning fra vores fans i ryggen, så skal vi gøre alt for at gå ud og styre kampen, være dominerende og spille god fodbold. Det er klart, at det er en kamp, vi rigtig gerne vil vinde.

- Der er rigtig mange kampe tilbage i sæsonen, og vi ligger godt til i toppen lige nu, tæt på de andre tophold. Det er selvfølgelig at sætte en standpunkt at vise, at vi rigtig gerne vil være med i toppen, så det bliver helt sikkert en vigtig kamp, men alle kampe er vigtige. Der kommer også svære kampe mod dem, som ligger længere bag os i tabellen, og de er mindst lige så vigtige, understreget Ohi Omoijuanfo.

God følelse at ligge på førstepladsen
Vores viceanfører fortæller, at det var en dejlig følelse at ligge på førstepladsen i tabellen, og det er helt sikkert noget, han håber at opleve igen. Angriberen er dog også bevidst om, at der er flere stærke hold i Superligaen, der har samme ønske.

- Vi håber selvfølgelig på at kunne tage den førsteplads igen, for det er en dejlig position at være i, men vi tager én kamp ad gangen og er bevidste om, at det er nogle stærke hold, vi konkurrerer mod om pladserne øverst i tabellen.

- Det var en kort periode nu her, men det var uden tvivl en fed følelse. Vi håber på, at det kommer til at ske igen, men der er mange gode hold i Superligaen, slutter den norske angriber.

Kampstart på Brøndby Stadion er kl. 18:00, og hvis du endnu ikke har sikret dig plads til opgøret, kan du finde billetter her.