Legendarisk aften på Brøndby Stadion mod AGF

05.11.2023 18:39

Der er god grund til at tage tidligt på stadion til aftenens kamp, hvor vi får besøg af AGF med kampstart kl. 19:00. Før kampen disker vi nemlig op med en fantastisk fyraften i fællesskabets tegn.

Vi har bl.a. flere foodtrucks end normalt, masser af opvarmede områder i Fanzonen, mens vi inden kampen får besøg af Mogens Krogh og vores tidligere anfører Andreas Maxsø. 

Fyraften og foodtrucks
Rundt om hele stadion skruer vi op for stemningen, varmen og underholdningen.

Nyd maden fra de mange opstillede foodtrucks eller hyg dig med dine medfans i de overdækkede og opvarmede områder i Fanzonen og foran Ebbe Skovdahl Fan Lounge.

Der vil til mandagens kamp også være et ekstra overdækket og opvarmet område foran Michael Laudrup Lounge og Familie Lounge, hvor der ligeledes vil være foodtrucks og live-musik.

På kortet herunder kan du få et overblik over alt, hvad der sker rundt om stadion. Du kan også klikke her for at se billedet i høj opløsning.

'Turbo' hyldes med legendetrøje
Til kampen hylder vi Bent 'Turbo' Christensen, der i 80'erne og 90'erne scorede mål på samlebånd. Han var med til at sikre fem danske mesterskaber og to pokaltitler, og med sine 219 kampe for Brøndby IF har han skrevet sig ind i de blågule historiebøger.

Derfor hyldes 'Turbo' nu med sin helt egen legendetrøje, som Superliga-holdet spiller i, når vi møder AGF 6. november på Brøndby Stadion.

Se flere billeder af trøjen og køb den her.

Trøjen er produceret i et begrænset antal og kan købes i Brøndby Shoppen for 599,-.

Besøg af Mogens Krogh i Ebbe Skovdahl Fan Lounge
Inden kampen er der mulighed for at møde en anden Brøndby-legende i Ebbe Skovdahl Fan Lounge.

Vi får fornemt besøg i loungen, når helten på Aarhus Stadion, Mogens Krogh, kigger forbi og tager en snak med stadionspeaker Søren Rebbe. De to vil komme ind på opgørene og rivaliseringen mod AGF samt Mogens Kroghs legendariske hovedstødsmål, der reelt hev guldet til Vestegnen i 1996.

Arrangementet er inklusiv spisning. Bemærk, at der er et begrænset antal billetter, og at du senest skal bestille billet fredag 3. november kl. 14:00.

Køb billet til spisning og optakt med Mogens Krogh her.

Sportslig optakt med Andreas Maxsø
Fanzonen får ligeledes fornemt besøg fra den anden side af Atlanten, når vores tidligere anfører, dansk mester og nu Colorado Rapids-spiller, Andreas Maxsø, gæster scenen i Fanzonen kl. 17:50.

Han vil fortælle om sit nye liv i USA og tiden efter mesterskabet med Brøndby IF.