Klaiber: Skal fortsætte med at levere for fansene

18.10.2023 08:48

Vi skal igen igang med 3F Superligaen på søndag efter landsholdspausen, hvor vi drager til Kronjylland til en udekamp mod Randers FC med et udsolgt udebaneafsnit og 2400 fans i ryggen.

Sean Klaiber beretter om god selvtillid i truppen og ser frem mod udekampen i Randers, hvor der skal bygges videre på den flotte stime af gode præstationer fra før pausen.

- Selvtilliden i truppen er rigtig god. Jeg synes, vi leverer godt for tiden, og vi står et rigtig dejligt sted i tabellen. Det giver en rigtig god følelse, og det er også fedt at kunne præstere godt for vores fans, indleder Klaiber og uddyber.

- Vi skal tackle kampen, som vi har tacklet de seneste kampe. Vi går ind til kampen med en sejr inden pausen mod Viborg og flere gode præstationer, og gode præstationer skal vi fortsætte med at levere. Det er det vigtigste på søndag. Vi skal hjælpe hinanden, være fokuserede, spille god fodbold og forhåbentlig sikre tre point, fortæller Sean Klaiber, der overværede seneste sejr mod Randers FC på Brøndby Stadion fra tribunerne, og som finder opskriften på endnu en sejr i første halvlegs præstation.

- Jeg har en god tro inden kampen. Min første kamp efter min ankomst i klubben var imod Randers FC, hvor jeg sad på tribunen, og der spillede vi en rigtig god første halvleg i den kamp, mens vores anden halvleg haltede lidt. Vi vil spille på samme måde, som vi gjorde i første halvleg i alle 90 minutter på søndag. Hvis vi gør det, så er de tre point vores, fortæller Sean Klaiber.

Glæder sig til at spille kamp igen
Højrebacken med rødder i Surinam led en mindre overbelastning i opgøret mod Viborg FF, men fortæller, at han er fuldt kampdygtig igen og træner med på lige fod med holdkammeraterne.

- Jeg har selv brugt noget af denne pause til at restituere efter en mindre overbelastning, og på den måde faldt pausen på et godt tidspunkt for mig. Jeg føler mig på toppen igen, og jeg træner fuldt med, så der er ingen problemer i forhold til kampen på søndag. 

- Vi har haft tid til at arbejde videre på den måde, vi gerne vil spille på. Vi arbejder på vores opbygning af spillet, vores positionering i forsvaret, og vi glæder os alle sammen til at komme på banen igen i 3F Superligaen, fortæller Sean Klaiber.

Imponeret over de blågule fans
Udsigten til endnu et udsolgt udebaneafsnit glæder Sean Klaiber, der siden sin ankomst på Vestegnen har været ovenud imponeret af den blågule opbakning.

- Det er virkelig fantastisk. Siden jeg ankom til klubben, har jeg kun været imponeret af fansene. Min første udekamp var imod AGF, og det, jeg så der, var utroligt. Det er smukt, den måde de rejser med os og støtter os i så stor og imponerende stil, og vi er alle ekstremt taknemmelige for det, de leverer uge efter uge, fortæller Sean Klaiber, som lægger vægt på den positive energi, fansene giver truppen.

- De kommer selvfølgelig i stort antal, men de er også virkelig positive. Hvis du laver en god tackling, klapper de. Hvis du laver en god aflevering, klapper de. De giver en positiv stemning til spillerne, og de bliver ved med at synge og bakke op i 90 minutter. Man får lyst til at give sig selv 100 procent for at betale dem tilbage for deres stemning med sejre og gode præstationer, fastslår Sean Klaiber.

Kampstart i Randers er kl. 18:00, og du kan se opgøret direkte på TV3+ og Viaplay.