Future Cup-sejr over AGF

23.10.2023 11:56

Efter sæsonens første pointdeler i Kronjylland, stod den mandag på et opgør i Future Cup, hvor AGF gæstede os på Brøndby Stadion.

Opgøret begyndte jævnbyrdigt med masser af dueller midt på banen og uden større chancer til nogen af mandskaberne. Første halvlegs største chance tilfaldt Mateusz Kowalczyk, der modtog et indlæg bagerst i feltet og afsluttede på førsteberøringen. Afslutningen gik dog på stolpen, og stillingen forblev derfor helt lige til pause.

I starten af anden halvleg fik Mateusz Kowalczyk igen muligheden for at bringe os i front, og denne gang udnyttede han den. Bolden lander hos polakken tæt på kanten af feltet, hvorfra han sender et hårdt skud mod fjerneste stolpe og forbi AGF-målmanden, der må hente bolden i sit net.

Få minutter senere bryder Noah Nartey en AGF-opbygning og sender bolden til Oscar Schwartau. Den unge offensivspiller driver bolden ind i feltet, hvor han roligt lægger den til rette for Noah Nartey, der fra en helt fri position kan udbygge den blågule føring med en stensikker scoring.

Med 25 minutter tilbage af opgøret fik vi igen udbygget føringen. Ludwig Vraa sendte sin Masterclass-kollega Clement Bischoff i dybden, der fra kanten af feltet lobber bolden over AGF-målmanden, der er gået ud for at møde offensivspilleren. Dermed stod det 3-0.

Derefter var der flere bud efter mål, men stillingen holdt til slutfløjt og vi kunne dermed gå i omklædningsrummet med en 3-0-sejr.

Du kan se et lille galleri fra opgøret nedenfor.